Rigips

Megjelent az új Rigips Kivitelezői Kézikönyv!



Ezt a könyvet kivitelezők részére állítottuk össze azzal a céllal, hogy a már hazánkban is népszerű szárazépítési rendszerek megépítéséhez szakszerű útmutatót adjunk. Összefoglaljuk azon alkalmazástechnikai szabályokat, amelyek betartásával a kiváló minőségű építőanyagokból ugyanilyen minőségű kész szerkezeteket építhetünk.



A már ismert és alkalmazott anyagokon és rendszereken túl bemutatjuk Önnek a legújabb generációs termékeket és ezekből készíthető szerkezeteket, amelyek megoldást kínálnak a XXI. század építési igényeire.

Az új 2022-es kiadású Kivitelezői kézikönyv kibővített tartalommal rendelkezik, összesen 444 oldallal, melyből 142 oldal és kettő fejezet tartalmaz új információkat:



Honlapunkon keresztül elektronikus formában már elérhető, a letöltéshez kattintson az alábbi gombra!

Letöltés

A Rigips immáron több mint 30 éve tevékenykedik Magyarországon, 14 évvel ezelőtt nyitottuk meg Magyarország első és azóta is egyetlen gipszkarton gyárát a Mátrában, Halmajugrán. Élen kívánunk járni a fenntartható és könnyű építésben úgy hazánkban, mint nemzetközi szinteken. A magyar gyárban gyártott gipszkartonok számos hazai és nemzetközi díjat kaptak, és folyamatosan fejlesztjük és bővítjük az építőlemezek választékát.

Különösen büszkék vagyunk a gyárunkban előállított Blue Acoustic hanggátló és tűzgátló, valamint forradalmian új technológiával készülő, extrém terhelhető Habito építőlemezekre, melyek közül utóbbi gyártására a Saint-Gobain világviszonylatban az elsők között jelölte ki a magyar Rigips gipszkartongyárat.

Köszönjük partnereinknek az elmúlt évek együttműködését!

A jövőbe vetett bizalmunk jeleként a Rigips rendszereinkre 25 év rendszerszavatosságot vállalunk.

A jövőben is számítunk Önökre, Önök is számíthatnak ránk!




Rigips
További információk:
www.rigips.hu/hu


Saint-Gobain Hungary Kft. Rigips divízió


Több mint 350 év alatt a Saint-Gobain Csoport mára az építőipari piacok vezető szereplőjévé nőtte ki magát. A Saint-Gobain a világ első 100 ipari csoportja közé tartozik, szerte a világon több mint 1000 konszolidált vállalatból áll, 179.000 fős munkaerőt foglalkoztat a világ 67 országában.2017-es árbevétele meghaladta a 40,8 milliárd eurót.

www.rigips.hu/hu


2022.10.09.

Rigips HírekRigips CADRigips CsomópontokRigips TervezőknekRigips Építkezési és felújítási megoldásokRigips Műszaki adatlapokRigips Teljesítmény nyilatkozatokTerületi KépviselőkRigips Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Rigips hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information