Rigips

Tesztelje a Rigips által kínált építőlemezekkel szerelt válaszfalak akusztikai teljesítményét




Ugye nem felejtette el, hogy a Saint-Gobain applikációjával egyszerűen tudja ellenőrizni a Rigips által kínált építőlemezekkel szerelt válaszfalak akusztikai teljesítményét?


A dBstation applikációt már közvetlenül elérheti weboldalunkról vagy ha még nem tette meg, egyszerűen töltse le mobiltelefon készülékére!

Kérjük, a letöltéshez kattintson mobiltelefonjának megfelelően a Google Play vagy App Store ikonjára!

Az alacsony zajszint egy helyiségen belül a megfelelően kiválasztott hangszigetelő szerkezetek alkalmazásával biztosítható, amelyek megakadályozzák a nemkívánatos környezeti zajok terjedését.

Tesztelje az alkalmazni kívánt falszerkezetet most!


Kapcsolódó termékek


Blue Acoustic 2.0 gipszkarton

A Blue Acoustic 2.0 RFI építőlemezt azért fejlesztettük ki, hogy megoldást tudjunk kínálni az emelt hanggátlási és tűzgátlási igényű szerkezetek kialakítására az időszakosan magas páratartalmú helyiségekben is. A Blue Acoustic 2.0 (RFI) gipszkartonnal épült válaszfalak esetében az eddig megengedettnél nagyobb méretű burkolólapok elhelyezése is lehetővé válik.

A Blue Acoustic 2.0 RFI lapok előnyei:



Ajánlott felhasználási területek:





dBstation - a Saint-Gobain akusztikai teljesítményt szemléltető alkalmazása

Kattintson a linkre vagy töltse le mobiltelefon készülékére a dBstation alkalmazást és tesztelje a különböző válaszfalak hangszigetelő képességét!





Termékoldal


Blue Acoustic hanggátló és tűzgátló gipszkarton

A Blue Acoustic RF 12,5 építőlemez kiváló megoldás a kis szerkezeti vastagsággal készülő magas hanggátlású és tűzgátlású szerkezetek építéséhez. A Blue Acoustic RF gipszkarton tökéletes választás az emelt igényszintű irodák, szállodai szobák, fokozott kényelmet biztosító lakások térelhatároló szerkezeteinek építésére.

A Blue Acoustic lapok előnyei:



Ajánlott felhasználási területek:





dBstation - a Saint-Gobain akusztikai teljesítményt szemléltető alkalmazása

Kattintson a linkre vagy töltse le mobiltelefon készülékére a dBstation alkalmazást és tesztelje a különböző válaszfalak hangszigetelő képességét!





Termékoldal


Rigips
További információk:
www.rigips.hu/hu


Saint-Gobain Hungary Kft. Rigips divízió


Több mint 350 év alatt a Saint-Gobain Csoport mára az építőipari piacok vezető szereplőjévé nőtte ki magát. A Saint-Gobain a világ első 100 ipari csoportja közé tartozik, szerte a világon több mint 1000 konszolidált vállalatból áll, 179.000 fős munkaerőt foglalkoztat a világ 67 országában.2017-es árbevétele meghaladta a 40,8 milliárd eurót.

www.rigips.hu/hu


2022.02.08.

Rigips HírekRigips CADRigips CsomópontokRigips TervezőknekRigips Építkezési és felújítási megoldásokRigips Műszaki adatlapokRigips Teljesítmény nyilatkozatokTerületi KépviselőkRigips Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Rigips hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information