Saint-Gobain

Ügyvezető igazgatói változás a Saint-Gobainnél


2023. április 1-jétől Piros Attila, a Saint-Gobain Hungary Kft. ügyvezető igazgatója úgy döntött, hogy a csoporton kívül folytatja tovább szakmai karrierjét.

Ugyanezen a napon Daniel Domini vette át a Saint-Gobain Hungary Kft. ügyvezető igazgatói feladatait.Daniel Domini számos nemzetközi pozíciót töltött be a Saint-Gobain Csoportnál és több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik az építőipar különböző területein. Több termékvonalat vitt sikerre és különböző kulturális közegben vezetett Saint-Gobain leányvállalatot.

A Saint-Gobain Hungary Kft. csapata hisz abban, hogy ez a változás erősíti a cég növekedési stratégiáját.Saint-Gobain
További információk:
www.saint-gobain.hu


SAINT-GOBAIN CSOPORT MAGYARORSZÁGON


A csoport hazánkban 1992 óta képviselteti magát, jelenleg Saint-Gobain Hungary Kft. néven három márkanévvel (Isover, Rigips, Weber) működik, illetve a vállalatcsoport további tagja a gépjárműüvegek értékesítésére specializálódott Saint-Gobain Autover és a csiszolóanyag gyártó- és értékesítő Saint-Gobain Abrasives, valamint elérhető a Saint-Gobain PAM (csővezeték rendszerek) és a Saint-Gobain Glass (üveg alapú megoldások) is. A csoportnak a hazai piacon 2021-ben 35 milliárd forint volt az éves forgalma.

www.saint-gobain.hu
2023.04.12.
Hirdetés
Saint-Gobain hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information