Új, polietilénből (PE) és rozsdamentes acélból készült Hörmann lengőajtók
2023.10.10.

A polietilénből vagy rozsdamentes acélból készült, élelmiszer-biztonságos lengőajtók a funkcionális ajtók és gyorskapuk területén bővítik a Hörmann termékpalettáját. Ezek különösen robusztus és tartós megoldások az ipar és a kereskedelem számára.




Az új, PE vagy rozsdamentes acélból készült lengőajtók használata ott javasolt, ahol gyors és könnyű átmenő forgalomra van szükség. Például, ha nincs "szabad kéz", vagy ha nem kell árut letenni. Akár önálló ajtóelemként, akár gyorsbejárati ajtóval kombinálva, vagy - ha alkalmas - a gyorsbejárati ajtók költséghatékony, kézi működtetésű alternatívájaként.





A lehetséges alkalmazások sokrétűek: éttermek, szupermarketek, gyártóüzemek, raktárak, kézműves műhelyek, üzlet- és vásárcsarnokok és még sok más területen. 30°-ig ellenállóak a hideggel szemben, így beépíthetők hűtőházakhoz. Élelmiszerbiztonsági tulajdonságaiknak köszönhetően különösen az élelmiszerelőállítási területen való felhasználásra is ajánlott. A PE lengőajtók ajtólapjára tíz év garancia jár. Az áramtalan működésnek köszönhetően nincsenek utólagos költségek vagy karbantartási kiadások.

Kétféle kivitelben

A PE lengőajtók ajtólapjai 15 mm vastag, préselt PE 500 polietilénből készülnek. A rozsdamentes acél ajtólapok 40 mm vastag habmaggal rendelkeznek.



Ez mindkét ajtóváltozatot rendkívül strapabíróvá és robusztussá teszi. Speciális, különösen ütésálló és karbantartásmentes rozsdamentes acél zsanérokkal kombinálva a lengőajtók nagyon ellenállóak és tartósak. A zsanérrendszer lehetővé teszi, hogy az ajtólapok 180°-os vagy 360°-os nyitási szögben nyithatók legyenek. Ez maximális rugalmasságot biztosít a használat során.



A lengőajtókat méretre gyártják, amik nagyon gyorsan és egyszerűen felszerelhetők.

Videó a lengőajtó töréstesztjéről:






Elérhetőségeink:

Hörmann Hungária
2310 Szigetszentmiklós Leshegy u. 15.
Telefon: 06-80-88-75-75
www.hormann.hu

Hörmann Hungária Kft.

Az építőipar piacán a kapuk, ajtók, tokok és meghajtások tekintetében a Hörmann név egyet jelent a minőségi termékekkel. Cégünk Európában piacvezető pozícióval büszkélkedhet.

Mindezt egy családi vállalkozás több évtizednyi folytonos növekedésével érte el, melyet az innováció, a minőség garanciája és a vásárlóközelség jellemez.

A Hörmann-csoportot ma a cégalapító August Hörmann unokáinak és dédunokáinak harmadik és negyedik generációja vezeti. A társaságot személyesen Thomas J. Hörmann, Martin J. Hörmann, valamint Christoph Hörmann irányítja.




2023.10.10.

Hörmann HírekHörmann CADHörmann csomópontokHörmann MédiaközpontHörmann ProspektusokHörmann KonfigurátorHörmann VideókHörmann Ajánlatkérés3D bemutatóteremHörmann Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Hörmann hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information