Leier Újdonság a kínálatban: Leier klímafödém előregyártással

Az előregyártott építőanyagok nagy előnye a szakemberek és megrendelők számára is, hogy gyorsítják az építkezést. Az pedig különösen értékelendő szempont, hogy a technológiának köszönhetően kevesebb emberre van szükség a kivitelezés helyszínén és mindez nem megy a gyorsaság rovására. Így van ez a Leier legújabb termékénél, a klímafödémnél is.





Mi is az a klímafödém? A Leier Hungária Kft a WBS Kft-vel együttműködve modern felületfűtési és hűtési csövekkel egészítették ki a mesterpanel födémet, tehát a lemezekbe előre be van építve a mennyezetfűtés. Az így megvalósult termék kapta meg a Leier Klímafödém nevet. A mesterpanelba épített csővezetékek egyaránt alkalmasak fűtő- és hűtővíz szállítására akár hőszivattyú által is. Ennek eredménye, hogy az épület hőszabályozásában a mennyezet jelentős szerepet játszik, hiszen a födémbe épített csőrendszerek az épület betonszerkezetét használják a hőcseréhez. Télen kellemes meleget, nyáron pedig hűtő hatást biztosítanak zavaró légáramlatok és hőmérsékletingadozás nélkül.





Előnyben a családi és társasházak

A mesterpanelt elsősorban családi házak és társasházak építéséhez ajánlja a Leier szakértő csapata. A klímafödém beszerzését mindenképp érdemes megfontolnia azoknak, akik egy modern felületfűtési és hűtési rendszer előnyeit egyszerre szeretnék élvezni. Mint ahogy azt már az előre gyártott elemektől megszokhattuk, használatuk számos előnyt kínál a kivitelezés helyszínén - most sincs ez másképp. Klímafödém esetén a csövek és a szükséges elektromos dobozok beépítése nagymértékben meggyorsítja a fűtési és az elektromos rendszer kiépítését. A kivitelezés során kevesebb az előkészítő munka mennyisége, ezen felül elegendő a födémlemezek alját csak glettelni, tehát megspórolható a vakolás.







A szerelés folyamata

A Leier Klímafödém rendszerét cégünk a WBS Kft-vel együtt dolgozta ki, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a rendszert és a beépülő fűtő-hűtő paneleket megtervezik és legyártják, valamint az elemek elhelyezése után ezek további beépítését is ők végzik el. Az építésügyi szakemberek fontos tanácsa, hogy a kivitelezők mindig olyan gyártót válasszanak, akik többéves tapasztalattal rendelkeznek a rendszerek tervezésénél, gyártásánál és további építésénél - ezért is jó választás a WBS Kft. megbízható szolgáltatása.




További lehetőségeket kínál az előregyártás

A LEIER Hungária Kft több előregyártott vasbeton építőanyagot kínál az építtetők számára. A födémrendszerek közül a kéregfödém egy olyan modern, 5cm vastag födémlemez, ami már gyárilag tartalmazza a statikusok által meghatározott födém alsó vasalatát. A szerkezet megépítése lényegesen gyorsabb és egyszerűbb, mint a hagyományos födémeké, mivel a lemezeket csak az előre elkészített alátámasztásokra kell felhelyezni daru segítségével. Az építkezéseken ezzel az innovatív megoldással elkerülhető a határidő csúszása, hiszen a mesterpanel födém a megrendelővel egyeztetett ütemterv szerint kerül az építkezés helyszínére. A teljes födémszerkezet a helyszínen elhelyezendő felső vasalással, az épületgépészeti vezetékek lefektetésével, valamint a helyszíni falbeton kiöntésével készül el. A födémlemezekbe előre elhelyezhetők az elektromos dobozok és a gépészeti áttörések. A mesterpanel alsó síkja glettelésre és festésre kész alsó felülettel rendelkezik, így a vakolás kihagyásával lerövidíthető az építési folyamat.

Ha árajánlatot szeretne kérni, keresse bizalommal a Leier termékmenedzsereit, illetve területi képviselőit.



További információk:

Leier Hungária Kft.
www.leier.hu/




Cégtörténet


CÉGTÖRTÉNET - LEIER

A Leier családias környezetben, ám a multinacionális vállalatokra jellemző profizmussal működik. A cégcsoport napjainkra Európa egyik meghatározó vállalkozásává, a nemzetközi piac több üzletágában is sikeresen tevékenykedő, dinamikus vállalatbirodalommá vált. Az elmúlt 30 év alatt Magyarország piacvezető építőanyaggyártójává fejlődött.

Első vállalkozását 1965-ben, a burgenlandi Horitschonban hozta létre az alapító tulajdonos, Michael Leier. A döntően betoniparban és építőiparban tevékenykedő társaság hamarosan Burgenland egyik legjelentősebb vállalkozása lett. A cégcsoport mára hét országban (Ausztriában, Magyarországon, Lengyelországban, Szlovákiában, Romániában, Horvátországban és Ukrajnában) 39 operatív telephellyel rendelkezik.

A cégcsoport hét magyarországi betonüzemével és két téglagyárával a magyar szerkezeti építőanyag-gyártás meghatározó szereplője, s a legszélesebb termékportfólióval rendelkező építőanyaggyártó és -forgalmazó vállalat a hazai piacon.
A cégcsoport üzemeit folyamatosan korszerűsíti, az elmúlt tíz év során több mint 30 milliárd forintot fordított magyarországi beruházásokra, példát mutatva ezzel versenytársainak.

Az építőanyag-gyártás mellett a Leier évek óta sikeresen foglalkozik ingatlanhasznosítással is, több irodaházat, ipari ingatlant, lakást kínál bérlésre, és egy gönyűi hotel tulajdonosa is.
Az építőipari termékek gyártása mellett a cégcsoport további kiemelt tevékenységeként a nyugat-magyarországi régióban BMW, Skoda, FIAT és Hyundai márkakereskedést és márkaszervizt üzemeltet, valamint látványos sikereket ér el a gép- és formagyártás területén is.

További részletek: www.leier.hu
2020.06.30.



Hirdetés
Leier hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information