BRINGABOX előregyártott beton kerékpártárolók - Mert kell egy jó hely a bicajoknak is!
2022.09.13.

A Bringabox tárolók a kerékpárok biztonságos elhelyezésére szolgálnak. Első osztályú védelmet nyújtanak a lopás, a rongálás, valamint az időjárás viszontagságai ellen.




Két darab kerékpár biztonságos tárolására tökéletes megoldás a Bringabox kerékpártároló.

A kerékpártároló egy 5-oldalról zárt betonszekrényből és a rászerelt acéllemez ajtóból áll.

A betonszekrény nagyszilárdságú betonból, előregyártással készül. Az acélsablonban készült betonelem méretpontos, jó minőségű, sima betonfelületekkel rendelkezik. A bebetonozott rögzítőelemekre vannak felszerelve az ajtó zsanérjai, valamint a zárfogadó elemek. Az alsó küszöb szintén a betonelem készítésekor bebetonozott rozsdamentes acélból készült profil.

A külső kialakítás a környezetéhez igazodva maradhat sima látszóbeton, de a betonfelület anyagában színezve is megrendelhető, vagy utólag is festhető, vagy pl. nemesvakolattal színezhető.





Az ajtók és keretprofilok horganyzott acéllemezből készülnek CNC lézervágással, CNC élhajlítással. A lézervágás lehetővé teszi az ajtólapok egyedi kialakítását, például szellőzőnyílások, vagy más dekor elemek, pl. logók kivágását. A korrózió elleni védelmet a horganyzott acél alapanyag és az elektrosztatikus porszórás duplán biztosítja. Az ajtók, keretprofilok, fogantyúk színe a RAL-skála szerint egyénileg megválasztható.

A zárszerkezet belül gombos zárbetéttel van ellátva, azaz a zár belülről kulcs nélkül nyitható, megakadályozandó a véletlen bezáródást.

Rendelhető pl. emelt biztonsági fokozatú, 3-pontos zárszerkezettel is.

Közösségi használat esetére, amikor mindig más használja a tárolót, a Bringaboxok készülhetnek U-lakatos zárral. Ilyenkor a felhasználó a saját U-lakatjával tudja a tároló ajtaját lezárni.

A kerékpárok elhelyezését a kerékvezető sín, valamint a a keréktámaszok segítik.

Elektromos kerékpárok esetén az akkumulátorok töltése is megoldható a tárolóban.




Telepítése a szállítást végző darus teherautóval percek alatt elvégezhető. A tároló alsó felülete sík, zárt betonfelület, így egy elsimított homok-, vagy zúzottkő ágyazat is megfelel ágyazatként. Több tároló egymás mellé, sorolva helyezhető el. A tárolók tömege nagy, kb. 1500 kg, ezért emberi erővel elmozdíthatatlan, stabil, biztonságos.

A tárolók szállításakor a teherautó darujával általában a tároló a végleges helyére pozícionálható.

A helyszínen nincs munkavégzés, nincs hulladékképződés, és az előregyártott tárolók letelepítése csak nagyon kevés időt vesz igénybe, egy-egy tároló elhelyezése csak néhány perc.

Mivel a tárolók nincsenek a talajhoz rögzítve, ezért nem minősülnek építménynek. Felhasználásuk rugalmasságot ad, mert a telepítéssel megegyezően a tárolók például egy darus teherautóval bármikor elmozdíthatók, odébb helyezhetőek, vagy átcsoportosíthatóak. Ha feleslegessé válnak, nyomtalanul eltávolíthatók.

A környezetéhez illeszkedő színösszeállítású tárolókkal egy esztétikus, praktikus megoldás hozható létre, a ma már egyre nagyobb értékű kerékpárok biztonságos tárolására.




A színösszeállításhoz vegye igénybe 3D-s konfigurátorunkat:

Bringabox 3D-s konfigurátor


A Bringaboxok jellemzői
  • Két darab kerékpár tárolására alkalmas,
  • Kiváló minőségű,
  • Praktikus, könnyen használható
  • Masszív, tartós, strapabíró kialakítású,
  • Nagy szilárdságú, egybeöntött betonváz
  • Porszórással festett horganyzott acéllemez ajtó,
  • Teljesen karbantartásmentes,
  • Tökéletesen vízhatlan, időjárásálló, viharálló,
  • Több darab egymás mellé sorolva is elhelyezhető,
  • A megrendelő igénye szerinti egyedi színű festéssel is megrendelhető
  • Elektromos kerékpárok számára 230 V-os csatlakozással is felszerelhető


Külső méretek
hosszúság 1900 mm
szélesség 900 mm
magasság 1400 mm
Tömege: 1480 kg
Váz anyaga : szürke látszóbeton
Ajtók anyaga: 1,25 mm-es horganyzott acéllemez
Zárszerkezet alapkivitelnél: ELZETT bevésőzár, belül gombos hengerzárbetéttel, 3 db kulccsal



Wienerberger

További részletek és termékinformációk:
www.kubio.hu
kubioshop.hu


Innobet Kft.-ről

Az Innobet Betonipari-, Kereskedelmi- és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 2012-ben alakult. A Cég fő tevékenység a Kubio márkanevű betonból készült előregyártott kukatárolók és Bringabox kerékpártárolók gyártása.
A cég Magyarországon, Kecskeméti telephelyen működik, magyar magántulajdonban van, ügyvezetője Vincze László, végzettsége villamosmérnök.
Dolgozóink az alapítás óta a cég alkalmazottai, ők tehetséges, felkészült, és termékeink gyártásában nagy tapasztalatokkal rendelkező szakemberek. A csapat nagy része már korábban is együtt dolgozott az ügyvezetővel egy térkőgyártó vállalatnál, ebből vált ki és alakult meg az Innobet Kft.
A gyártáshoz szükséges gépeink, eszközeink saját tulajdonúak. Ezek a beton keverőberendezés, laboreszközök, anyagmozgató gépek, a betonelemek gyártásához szükséges öntőformák, egyéb gépek, szerszámok.
Alvállalkozóinkkal sok éves kapcsolatokat ápolunk. Ők saját szakterületükön hosszú évek óta dolgozó, nagy tapasztalatokkal és korszerű gépparkkal rendelkező vállalkozások.




Innobet Kft.

Cím:
6000 Kecskemét, Nemesszeghy Márta utca 30.
Telefon: +36/30 205-7257
+36/30 551-1383
+36/76 418-518



  Kubio Hírek   Kubio kukatároló termékkönyvtár   Kubio Termékek

2022.09.13.
Kubio HírekKubio kukatároló termékkönyvtárKubio Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Innobet hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information