Kubio kukatárolók az ARCHICAD-ben
2022.07.20.

Már letölthető az ARCHICAD BIM szoftverhez a Kubio kuka- és konténertárolók elemeit tartalmazó Kubio termékkönyvtár. Ezáltal könnyen, kényelmesen betervezhetők a különböző, háztartási méretű 120 és 240 literes kukák, vagy a nagyméretű, társasházaknál, lakótelepeknél, intézményeknél használt 1100 literes hulladékgyűjtő konténerek tárolására alkalmas előregyártott tárolók.




Stílus a hulladéktárolásban - KUBIO kukatárolók

A 2015-ben a háztartásoknál bevezetett házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés rendszere miatt megszaporodtak a lakásoknál, családi házaknál használt hulladékgyűjtő edények. A legtöbb településen 2-, vagy 3-fajta hulladékot külön-külön kell gyűjteni, ezért ennek megfelelő számú hulladékgyűjtő edényt, azaz kukát kell használni.

Ezek a különböző, élénk színű műanyag kukák alaposan elcsúfítják lakókörnyezetünket, megfelelő elhelyezésük sokszor fejtörést okoz.

A kukákat a praktikus használat érdekében a bejárat közelében szokás elhelyezni, viszont így az ingatlanra belépő vendéget, vagy az ottlakókat is a kukák kellemetlen látványa fogadja.

A hazai szabályozás szerint a háztartások hulladéktárolóit lehetőleg zárt helyiségben kell elhelyezni. Egy új épületnél a kukatároló megtervezése az építész feladata, ami amellett, hogy plusz energiát és időráfordítást igényel a tervezőtől, a kivitelezés időigényével is számolnunk kell.





Ezeknek a problémáknak a megoldására fejlesztettük ki az innovatív és esztétikus, zárható, előregyártott Kubio kukatárolókat.

Az épített kukatároló méretezése helyett az előregyártott KUBIO kukatárolót csak ki kell választanunk a tárolni kívánt kukák méretéhez és számához igazítva. A kínálatban 1, 2, vagy 3 ajtós kukatárolók találhatók, amelyek 120 és 240 literes kukákhoz készülnek. A társasházaknál, lakótelepeknél használt 1100 literes hulladékkonténerek zárt helyen tárolásához tökéletes megoldást kínálnak a Kubio XXL konténertárolók.

A Kubio kukatárolók már könnyedén betervezhetők az ARCHICAD tervezőprogramhoz készült, szabadon letölthető Kubio termékkönyvtár segítségével.

Megoldás letöltése





Wienerberger

További részletek és termékinformációk:
www.kubio.hu
kubioshop.hu


Innobet Kft.-ről

Az Innobet Betonipari-, Kereskedelmi- és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 2012-ben alakult. A Cég fő tevékenység a Kubio márkanevű betonból készült előregyártott kukatárolók és Bringabox kerékpártárolók gyártása.
A cég Magyarországon, Kecskeméti telephelyen működik, magyar magántulajdonban van, ügyvezetője Vincze László, végzettsége villamosmérnök.
Dolgozóink az alapítás óta a cég alkalmazottai, ők tehetséges, felkészült, és termékeink gyártásában nagy tapasztalatokkal rendelkező szakemberek. A csapat nagy része már korábban is együtt dolgozott az ügyvezetővel egy térkőgyártó vállalatnál, ebből vált ki és alakult meg az Innobet Kft.
A gyártáshoz szükséges gépeink, eszközeink saját tulajdonúak. Ezek a beton keverőberendezés, laboreszközök, anyagmozgató gépek, a betonelemek gyártásához szükséges öntőformák, egyéb gépek, szerszámok.
Alvállalkozóinkkal sok éves kapcsolatokat ápolunk. Ők saját szakterületükön hosszú évek óta dolgozó, nagy tapasztalatokkal és korszerű gépparkkal rendelkező vállalkozások.




Innobet Kft.

Cím:
6000 Kecskemét, Nemesszeghy Márta utca 30.
Telefon: +36/30 205-7257
+36/30 551-1383
+36/76 418-518



  Kubio Hírek   Kubio kukatároló termékkönyvtár   Kubio Termékek

2022.07.20.
Kubio HírekKubio kukatároló termékkönyvtárKubio Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Innobet hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information