Kubio Plus felső bedobónyílásos kukatárolók
2022.12.13.

A kukatárolók használata mindig egy kis többlet-odafigyelést igényel. A tárolóban elhelyezett kukákhoz nyilván kicsit nehezebb hozzáférni, mintha a kukák szabadon állnának. Ha gyakran, pl. naponta többször is kell egy-egy kukában hulladékot elhelyezni, akkor jó megoldás lehet a bedobónyílásokkal ellátott tároló használata, mint a Kubio Plus kukatároló.



A Kubio PLUS egy új lehetőség a kukatárolók még kényelmesebb használatához. A betonszekrény felső részén 35 x 35 cm-es nyílások vannak kialakítva, amelyeket egy-egy nyitható fedél takar. A fedél felnyitását egy csavarrugós mechanizmus könnyíti meg, az esetleges lecsapódáskor keletkező zajt gumiütközők tompítják. A fedelek felnyitása nagyon könnyű, a nyílásokon keresztül pedig a legtöbb, a kukában is elférő méretű hulladék kényelmesen bedobható.

A felső bedobónyílással szerelt kukatárolókban a kukákat nyitott fedéllel kell tárolni. Ez a megoldás tökéletes a szagtalan, műanyag-, papír-, vagy fémhulladékokhoz. Ha egyéb, nem szagmentes hulladék kerül a kukákba, akkor a kuka fedelét lecsukva a "hagyományos" módon lehet a Kubio kukatárolójának ezt az egységét használni az elülső ajtók kinyitásával és a kuka kibillentésével.








A Kubio PLUS bedobónyílást tetszőleges kombinációban lehet rendelni, pl. egy 3-ajtós Kubio kukatárolóra lehet egy, kettő, vagy három bedobónyílást is rendelni.

A Kubio PLUS rendelhető S-es és L-es méretű Kubio kukatárolókhoz is, azaz 120 és 240 literes kukákhoz.

Az bedobóajtók és a szerkezet minden eleme horganyzott acél anyagú, tartós, elektrosztatikus porszórással festve. A festés a RAL-színskála bármilyen színében megrendelhető, így a környezetébe harmonikusan illeszkedő, esztétikus tárolók valósíthatók meg.




A Kubio kukatárolók modelljeit a Kubio ArchiCAD könyvtár tartalmazza, amely letölthető a következő linkről:

https://www.eptar.hu/eptar_letoltes_gdl.php?id=kubio_gdl

Kubio - Stílus a hulladéktárolásban.


Wienerberger

További részletek és termékinformációk:
www.kubio.hu
kubioshop.hu


Innobet Kft.-ről

Az Innobet Betonipari-, Kereskedelmi- és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 2012-ben alakult. A Cég fő tevékenység a Kubio márkanevű betonból készült előregyártott kukatárolók és Bringabox kerékpártárolók gyártása.
A cég Magyarországon, Kecskeméti telephelyen működik, magyar magántulajdonban van, ügyvezetője Vincze László, végzettsége villamosmérnök.
Dolgozóink az alapítás óta a cég alkalmazottai, ők tehetséges, felkészült, és termékeink gyártásában nagy tapasztalatokkal rendelkező szakemberek. A csapat nagy része már korábban is együtt dolgozott az ügyvezetővel egy térkőgyártó vállalatnál, ebből vált ki és alakult meg az Innobet Kft.
A gyártáshoz szükséges gépeink, eszközeink saját tulajdonúak. Ezek a beton keverőberendezés, laboreszközök, anyagmozgató gépek, a betonelemek gyártásához szükséges öntőformák, egyéb gépek, szerszámok.
Alvállalkozóinkkal sok éves kapcsolatokat ápolunk. Ők saját szakterületükön hosszú évek óta dolgozó, nagy tapasztalatokkal és korszerű gépparkkal rendelkező vállalkozások.




Innobet Kft.

Cím:
6000 Kecskemét, Nemesszeghy Márta utca 30.
Telefon: +36/30 205-7257
+36/30 551-1383
+36/76 418-518



  Kubio Hírek   Kubio kukatároló termékkönyvtár   Kubio Termékek

2022.12.13.
Kubio HírekKubio kukatároló termékkönyvtárKubio Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Innobet hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information