építőipari adatbázis építőanyag-gyártók, forgalmazók

Aluprof - Hungary Kft.

Az Aluprof S.A. küldetése az erős lengyel márka felépítése és létrehozása az országos és az európai piacon valamint Közép-Kelet Európa vezető pozíciójának a megszerzése az építészetben használatos alumínium rendszerek, redőnyrendszerek valamint a redőnykapuk területén. Igyekszünk kielégíteni ügyfeleink igényeit a termékek magas műszaki minőségének a versenyképes árakkal és a hatásos forgalmazói rendszer összekapcsolásával.


Stratégiánk az építészek, gyártók, építési cégek és egyéni ügyfelek által elismert termékek széles választékának az ajánlása valamint az értékesítési hálózat kiépítése és a piac ellátása, amely könnyű hozzáférhetőséget biztosít mind az anyagokhoz, mind pedig az információhoz valamint a műszaki segítséghez. Célunk továbbá, hogy alkalmazottaink kiváló minőségben szolgálják ki ügyfeleinket, miközben nyereséget termel a cég számára és elégedettséget kelt az alkalmazottak között.

 

Cégünkben az ISO 9001 norma követelményeinek megfelelően fejlesztjük a minőségigazgatási rendszert. Minden munkaposzton a professzionális hozzáállásra, a cég pozitív megítélésére és fejlődésre törekszünk.


Szeretnénk, hogy az Aluprof márka egész Európában és azon kívül is ismert és elismert legyen. Erre való tekintettel tevékenységeink az alábbi szakterületekre irányulnak:

 

  •  homlokzati rendszerek
  • ablak és ajtórendszerek
  • redőny és kapurendszerek


Cím:   2120 Dunakeszi , Bagoly u.11.

Telefon:
 
+36 27 542 600
E-mail:   info@aluprof.hu  
Honlap:   aluprof.eu/humb-sg50-1
 


Ön építőanyag-gyártó vagy forgalmazó? Nem találja termékeit oldalunkon?
Szeretné, hogy termékei elérhetőek legyenek az építészek és kivitelezők számára?

Legyen Ön is kiemelt partnerünk, vegye fel a kapcsolatot velünk!


Tegye elérhetővé termékeit Magyarország legnagyobb termékinformációs oldalán!

Jelentkezz most!
    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information