építőanyagok függönyfal Aluprof - Hungary Kft.

Termékek

MB-SG50 könnyű függőnyfal rendszer



  Aluprof - Hungary Kft.
Cím:   2120 Dunakeszi , Bagoly u.11.
Telefon:   +36 27 542 600
Fax:   +36 27 542 601
E-mail:   info@aluprof.hu  
Honlap:   aluprof.eu/humb-sg50-1
 

MB-SG50 könnyű függőnyfal rendszer

Az MB-SG50 rendszer felfüggesztett és üvegezett típusú könnyű függőnyfalak, tetők, felülvilágítók kivitelezésére és általános épületekben való alkalmazásra használatos. Lehetővé teszi a DIN 4108 szerinti RMG 2.1 – 1 anyagcsoportok tartományú hőszigetelési követelmények teljesítését.

 

Az MB-SG50 rendszer teherhordó szerkezete egy 50 mm szélességű profilokból álló alumínium bordás függönyfal állványzatán alapul. A keresztlécek rátétes módon vannak a bordára erősítve, ami különbözőféle szerelési módot tesz lehetővé.

Figyelemreméltó a szerkezet esztétikája és könnyedsége: az üvegezéseket 16 mm-es távolság választja el egymástól, a helyiség belsejéből a profil látható szélessége csak 85 mm. A bordák és a keresztlécek hasonló felépítésének köszönhetően a függönyfal belső látványa azonos az MB-SR50 profilrendszerével, amelynek okán mindkét függönyfal felszerelhető egymás mellett a létesítményen. Ez a kompatibilitás abban is megnyilvánul, hogy azonos vagy hasonló kapcsoló vagy összeszerelési elemeket lehet alkalmazni az egyes tartozékokhoz felszerelésében, ami jelentősen csökkenti a kivitelezés költségeit.

 

A rendszer az egyéni igényeknek megfelelően lehetővé teszi a külső üvegek összefüggő vagy pontszerű mechanikus bebiztosítását az üvegszerelvény sarkainál. Nagyon fontos jellegzetessége az MB-SG50 rendszernek az alumíniumkeretek oldalsó rögzítése, ami lehetővé teszi az átláthatatlan panelek tömör falra történő felszerelését.

 

A rendszerre vonatkozó részletes információk már nyomtatott verzióban is elérhető az építészeknek szánt katalógus kiegészítéseként, a teljes dokumentáció az együttműködő alumínium szerkezet gyártók számára az internetes oldalunk csak a partnereink számára hozzáférhető részében található..

 

A rendszer rendelkezik az AT-15-6060/2003 számú engedéllyel


Termékcsoport:    függönyfal
Gyártó:     Aluprof - Hungary Kft. Tel:     +36 27 542 600
Hirdetés


Termékek

Függönyfal:

MB-TT50 függönyfal rendszer
MB-TT50 függönyfal rendszer

Olyan függönyfal rendszer, amely lehetővé teszi a könnyűszerkezetes ...

MB-SG50 könnyű függőnyfal rendszer
MB-SG50 könnyű függőnyfal ...

Az MB-SG50 rendszer felfüggesztett és üvegezett típusú könnyű ...


vissza

Tegye elérhetővé termékeit Magyarország legnagyobb termékinformációs oldalán!

Jelentkezz most!
    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information