Gil-Trade Kft.
A Finn stílus

A fa -alumínium nyílászáró a legtöbb esetben a modern, de mégis valamilyen módon természetközeli otthonok tulajdonosai által közkedveltek. Nemrég viszont egy hazai viszonylatban különleges megoldással találkozhattunk.




Egy Baranya-megyei, tekintélyt parancsoló méretű finn rönkház tulajdonosai találták a WoodStyle nyílászárókat ideálisnak vadászházukhoz. A rönkház és a fa - alumínium nyílászárók házasítását Finnországban előszeretettel alkalmazzák, innen származott a tulajdonos ötlete is.




Természetesen szívesen vettünk részt ebben az új kihívásban, melyhez egy nem szokványos, csúszóvaktokos RAL szerinti beépítést kellett alkalmaznunk. Sikerrel.

Az ablakok, emelő-toló ajtók, teraszajtók már beépítésre kerültek. Erről a folyamatról hoztunk nektek néhány képet. Már nagyon várjuk, hogy a házat teljes pompájában is megörökíthessük, amivel szintén jelenkezünk majd itt, az Éptár hírlevelében.




Addig is ajánljuk figyelmetekbe a hazai klimatikus viszonyokra kiválóan alkalmas WoodStyle nyílászárókat és bármikor szívesen segítünk épületeitek ideális nyílászáró megoldásainak megtalálásában.

https://hofstadter.hu/ablak-ajto/woodstyle-nemes-fa-aluminium-nyilaszarok/

Hofstädter Kft.
Elérhetőségünk:

Hofstädter Kft.
2085 Pilisvörösvár, Budai út 20/c.
www.hofstadter.hu
Email: info@hofstadter.hu
Telefon: +36 (26) 530-650


2022.01.12.

Hofstädter HírekHofstädter CADHofstädter CsomópontokHofstädter Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Hofstädter hírek:


2022.01.12.
Hofstadter - A Finn stílus
A Finn stílus


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information