Gil-Trade Kft.
Virtuális séta a Hofstädter Nyílászáró bemutatótermében


Egyedi igények alapján tervezünk, gyártunk és építünk be nyílászárókat már 30 éve és a mai napig azt tartjuk, hogy nálunk minden egy beszélgetéssel kezdődik. Így a leghatékonyabb valós megoldást javasolnunk építészeti és szerkezeti kérdésekben és főleg így lehet a legkönnyebben megtalálni a megálmodott színt és dizájnt a valóságban.




Pilisvörösvári bemutatótermünk 400m2-en megoldást jelent erre, de elhelyezkedésünk és mostanában a vírushelyzet miatt megalapozott volt a Virtuális bemutatótermünk elkészítése is.

A számítógépen, tableten és telefonon is tökéletesen működő, interaktív bemutatóterem minden fontos pontján megtalálhatók szaktanácsadó kollégáink kisfilmjei, melyek az adott nyílászáró megoldást mutatják be. Ezzel is segítve leendő vásárlóink mellett a mi termékeinket ajánló tervezők munkáját is.

A Virtuális bemutatóterem csak az első lépés, hiszen nem véletlenül az Éptár hírlevelében találkozott most a nevünkkel. A részletek még maradjanak titokban, de következő hírlevélben egy az Éptárral közösen fejlesztett megoldással találkozhat majd, amely nagyban megkönnyítheti munkáját a nyílászárók területén.

Kéri Szabolcs
Ügyvezető igazgató - Hofstädter Nyílászárók Kft.

https://hofstadter.hu/ablak-ajto/virtualis-nyilaszaro-bemutatoterem/?utm_source=newsletter&utm_campaign=eptar2110



Hofstädter Kft.
Elérhetőségünk:

Hofstädter Kft.
2085 Pilisvörösvár, Budai út 20/c.
www.hofstadter.hu
Email: info@hofstadter.hu
Telefon: +36 (26) 530-650


2021.10.12.

Hofstädter HírekHofstädter CADHofstädter CsomópontokHofstädter Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Hofstädter hírek:


2022.01.12.
Hofstadter - A Finn stílus
A Finn stílus


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information