Schiedel
A Kéménykommandó ismét akcióban!


A Schiedel Kéménykommandó az Ön kéménykérdését is megoldja. Három különleges Schiedel kéménytípus, számtalan felhasználási lehetőséggel. Ismerje meg Ön a Kéménykommandó tagjait!


PERMETER a TRENDVEZÉR





A Trendvezér Permeter kémény sokféle hangulatú belső térben jól mutat: loft, minimál, skandináv vagy akár a vintage stílusú kandallókhoz, lakóterekhez is jól illeszthető köszönhetően a színválasztéknak.



2019. szeptember 30-ig extra kedvezménnyel rendelheti meg a Schiedel Permeter kéményt. Raktárkészletről, fekete színben három munkanapon belül az Ön címén lehet.


Az ENERGIAGURU ABSOLUT kémény





Az ABSOLUT kéményrendszer mindent tud, amit ma egy kéménynek tudnia kell! Bármilyen tüzelőanyaghoz alkalmazható, az energiahatékonyságra törekvő, jól szigetelt házakba tökéletes választás. A legmodernebb passzívházak légtömör és hőhídmentes építési követelményeinek is igazoltan megfelel.



2019. szeptember 30-ig extra kedvezménnyel rendelheti meg az ENERGIAGURU ABSOLUT kéményt!


Tökéletes kémény tökéletes áron: UNI Plus kémény





Az UNI PLUS évtizedek óta a legnagyobb mennyiségben eladott kéménytípus Európa szerte. A tradicionális fűtési módok, hagyományos épületek megbízható társa. Ajánljuk kandallókhoz, szobakályhákhoz, cserépkályhákhoz épületen belül vagy épület mellett megépítve.

2019. szeptember 30-ig az UNI Plus kéményt SZEZONÁRON vásárolhatja meg!

A megszokott dolgok is különlegessé tehetők egy kevés odafigyeléssel: az UNI Plus kémény tetőn kívüli szakaszát többféle módon is kialakíthatjuk. Ez a típus hőszigetelő vakolást, kész kéményfej elemeket vagy ráborítható komplett kéményfejet is kaphat. A tetőkimenet alatt elhelyezett különleges átalakító idom beépítésével akár szerelt fémkémény is lehet a befejezése. Ez a megoldás különösen a modern megjelenésű és tetőszerkezetű épületek esetén kerülhet előtérbe.

Jó hír, hogy a kedvezményes UNI Plus kéményre várni sem kell, mert mindig elérhető raktárkészletről, többféle méretkombinációban is. Ma kigondolja, holnap megrendeli és mi három munkanapon belül címre szállítjuk. Országszerte, építőanyag kereskedőknél is elérhető. Tényleg olyan, mintha családtag lenne!


FIGYELEM! A kéményár a kémény magasságától és átmérőjétől függ. A kémény tökéletes működéséhez fontos, hogy a rákötésre kerülő tüzelőberendezéshez méretezzék. Az Ön házához legmegfelelőbb kémény végleges árát a kéménymagasság, az átmérő és a ház egyéb adottságai is befolyásolják, ezért az ajánlat nem lehet teljes körű. Részletekről érdeklődjön a Schiedel szaktanácsadóknál!


MINDEN KÉMÉNY SZERETNE EGY KICSIT SCHIEDEL LENNI...

www.schiedel.hu



Schiedel Schiedel Kéménygyár Kft.
8200 Veszprém, Kistó u. 12.
T: 88/576-700
F: 88/576-704
info@schiedel.hu
www.schiedel.hu



2019.09.05.

Schiedel HírekSchiedel termékkönyvtárSchiedel kéményszerkesztőSchiedel LetöltésekSchiedel ProspektusokSchiedel Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Schiedel hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information