Austrotherm A Pohlen-Dach Hungária Bt. kapta idén a Kovács Zoltán emlékdíjat a MÉD-en

Kilencedik alkalommal adta át az Austrotherm Kft. az első alkalmazástechnikusának emlékére kiírt díjat, amit az Építészfórum által alapított Média Építészeti Díja rendezvényén adtak át.

A 18 éves hagyománnyal rendelkező, megkerülhetetlen szakmai eseményen idén 76 épületet, 59 tervet és 29 épített környezeti munkát neveztek a tervezők. A legjobb épület díját idén a vezető magyar sajtóorgánumok képviselőiből és a szakma kiemelt szakértőiből álló zsűri a Váncza Műveknek ítélte oda a derekegyházi Szentháromság-templomért, amely 777 év után nyújt újra önálló imahelyet a településnek.




A tervek közül a zsűri Rátgéber Lászlónak a palkonyai pincesor revitalizációját célzó tervéért ítélte oda a legjobbnak járó elismerést (konzulens: Kronavetter Péter).

Az est folyamán az Austrotherm Kft. is átadta díjait, így az Energiahatékonysági Különdíjat a Paulinyi and Partners csapata nyerte a "Fenttartható pláza" (Etele Pláza) tervezéséért, míg a Kovács Zoltán-emlékdíjat a Pohlen Dach Hungária Bt.-nek ítélték oda balatonfüredi Forrás Sportpark tetőszigetelési munkájáért.



Austrotherm
További információk:
www.austrotherm.hu

Kapcsolat


2022.12.07.

Austrotherm HírekAustrotherm rétegrendszerkesztő modulAustrotherm csomópontokAustrotherm ÁrjegyzékAustrotherm ProspektusokAustrotherm AlkalmazástechnikaTeljesítmény nyilatkozatokAustrotherm Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Austrotherm hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information