Austrotherm Az Austrotherm befektet és terjeszkedik Horvátországban

2023. júniusában fektették le az Austrotherm új EPS-szigetelőanyag gyártó üzemének alapköveit Horvátországban.
Zágrábtól 30 kilométerre északra fekvő Zabokban fehér és grafit polisztirol termékeket gyártanak majd a horvát Austrotherm üzemben, mintegy 8000 m2 -en. Az Austrotherm első horvátországi EPS-szigetelő üzemének helyszíne jól megválasztott: Zabok közvetlen autópálya-kapcsolattal rendelkezik a közeli főváros, Zágráb és Szlovénia felé.
A zöldmezős beruházás mintegy 12 millió eurót tesz ki. A 30 fő számára munkát adó gyár üzembehelyezése a tervek szerint 2024. első felében várható.
Az Austrotherm 2010 óta saját kereskedelmi társasággal képviselteti magát Horvátországban, és látja el a horvát piacot EPS és XPS szigetelőanyagokkal a környező Austrotherm vállalatok segítségével.


Az osztrák családi tulajdonban lévő Austrotherm Csoport 12 országban 26 hőszigetelőanyag gyártó üzemmel rendelkezik. Az wopfingi központ mellett még két üzem található Ausztriában (Pinkafeld, Purbach), ezen felül Magyarországon (3 üzem: Győrben, Gyöngyösön és Szekszárdon) Csehországban, Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Németországban, Horvátországban, Lengyelországban, Romániában, Szerbiában, Szlovákiában és Törökországban van jelen a vállalat. Az Austrotherm Csoport a 6.000 munkatársat foglalkoztató Austrotherm Csoport a Schmid Industrieholding része.





Austrotherm
További információk:
www.austrotherm.hu

Kapcsolat


2023.07.17.

Austrotherm HírekAustrotherm rétegrendszerkesztő modulAustrotherm csomópontokAustrotherm ÁrjegyzékAustrotherm ProspektusokAustrotherm AlkalmazástechnikaTeljesítmény nyilatkozatokAustrotherm Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Austrotherm hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information