A Xella Magyarország Kft. szakmai szolgáltatásainak bemutatása
2023.02.16.



A Xella vállalat nagy hangsúlyt fektet arra, hogy magas színvonalú szakmai szolgáltatásokat nyújtson, melyek a magánépíttetők részére díjmentesen igénybe vehetők, amennyiben a cég termékeit kívánják felhasználni a tervezett beruházás során.


Anyagmennyiség számítás

A szolgáltatás díjmentes igénybevételének egyetlen feltétele, hogy a magánberuházó Ytong, Silka, illetve Multipor termékek beépítése mellett döntsön családi háza építése vagy felújítása során. Az új otthon tervrajzát el kell küldeni a zoldszam@xella.hu központi e-mail címre, ahol tapasztalt kollegáink elkészítik az építkezéshez szükséges anyagmennyiség számítást. Az adatok a rendelhető mennyiségek megadásával kerülnek meghatározásra, ezért az eltérhet a tényleges felhasználásra kerülő darabszámtól. Mindenképpen javasolt a mennyiségek kivitelezővel történő ellenőrzése a végleges rendelés leadása előtt.







Bemutó kőműves

A Xella termékekből elképzelt családi házak kivitelezésének indításához bemutató kőműves szolgáltatás is igénybe vehető. Az építkezés, illetve felújítás helyszínén a cég lehetőséget biztosít arra, hogy a sok éves kivitelezési tapasztalattal rendelkező bemutató kőműveseik jelen legyenek az építkezés indításakor, és a megvalósítás során. A mesterek célja, hogy segítsék a falazóelemek helyes beépítését.


Ezért igény szerint:






Mérnöktanácsadás

A Xella Magyarország Kft. nem csak a magánszemélyekre gondolt szolgáltatásainak kialakítása során. Nagyobb beruházás esetén a projekt bármely szereplője (magánépíttető, tervező, kivitelező) kérhet a vállalat munkatársaitól szakmai mérnöktanácsadást. Ez lehet gyártói helyszíni szemle, az építkezés helyszínén felmerülő kérdések gyártói egyeztetése vagy műszaki konzultáció egyaránt. Mit jelent ez pontosan?

A szolgáltatás tartalmazza:



A projekt megvalósítása során a díjmentes szakmai szolgáltatások nagymértékű hozzáadott értéket jelentenek a kiváló minőségű, környezetbarát termékek beépítése mellett.


Bővebben: https://www.xella.hu/hu_HU/Szolgaltatasok



Bővebb információk:
www.multipor.hu
www.xella.hu

06 80 69 69 00 Az Ytong zöld szám reggel 9:00-tól 15:00 óráig hívható.
Abban az esetben, ha ezen rendelkezési időn túl szeretné felvenni a kapcsolatot, írjon a telefonszámhoz kapcsolódó email címre zoldszam@xella.hu.




2023.02.16.

Ytong HírekYtong termékkönyvtáraYtong csomópontokYtong ProspektusokYtong Értékesítő partnerekYtong Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Ytong hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information