Megújult a Xella Magyarország Kft. kredit pontos online oktatási rendszere
2022.12.09.



A Xella Magyarország Kft. mindig nagy hangsúlyt fektetett tervezői képzésére. Már több mint 15 éve működik a cég építész-továbbképző oktatás sorozata, jellemzően személyes jelenléttel.
A kötelező kredit pontok összegyűjtése, mely a kamarai tagság egyik alapfeltétele, a világjárvány alatt az élő előadássorozatból áttevődött az online térbe. Mára ez a kényelmes, és időbeosztás szempontjából a legrugalmasabb oktatási mód továbbra is megmaradt. A vállalat alkalmazkodott ezekhez a megváltozott körülményekhez, weboldalán külön menüpontot szentel az építészek képzésére, ahol időbeli kötöttségek nélkül, ingyenesen hozzáférhető a tanfolyam.
https://www.xella.hu/hu_HU/epitesz-oktatas




A szakmai anyagok átlátható rendszerben, új formában, változatlanul professzionális tartalommal, gyorsan elvégezgetők. A kredit pont igazolása egy kötelezően kitöltendő tesztlap beküldése után kerül kiállításra. A tematikus oktatási anyagok megismerését követően a tesztlap könnyen és egyszerűen megválaszolható.

A továbbképzés és a kreditpont megszerzésének menete:





Az oktatási anyagok elsajátíthatók közvetlenül a honlapon megtalálható prezentációkból, vagy az illetékes területi vezető felkérhető, hogy tartson előadást a szakmai anyagokból - egy előre leegyeztetett időpontban - online, vagy személyesen. Ily módon a szakmai bemutató során felmerülő kérdések azonnal megválaszolásra is kerülnek. Az oktatási anyag megismerését követően ellenőrző teszt kérdéssort kell kitölteni.

A jelenlegi képzés kreditpont értéke: 1 pont

Témakör: Korszerű épületszerkezetek kialakítása, illetve építéstechnológiák bemutatása pórusbeton és mészhomok építőanyagokkal és ásványi hőszigetelő lapokkal.

A kérdőívet a területileg illetékes kolléga küldi el e-mailben vagy juttatja el személyesen.
A kreditpont igazolás a teszt kérdések megválaszolását követően, amennyiben a válaszok helyesek, szintén a területi vezető juttatja el e-mailben vagy személyesen. Amennyiben az építész az igazolás személyes átvétele mellett dönt, a vállalat egy apró figyelmességgel is kedveskedik részére, ezzel is megköszönve a részvételt az oktatáson.

ÉPÍTÉSZ OKTATÁS





Bővebb információk:
www.multipor.hu
www.xella.hu

06 80 69 69 00 Az Ytong zöld szám reggel 9:00-tól 15:00 óráig hívható.
Abban az esetben, ha ezen rendelkezési időn túl szeretné felvenni a kapcsolatot, írjon a telefonszámhoz kapcsolódó email címre zoldszam@xella.hu.




2022.12.09.

Ytong HírekYtong termékkönyvtáraYtong csomópontokYtong ProspektusokYtong Értékesítő partnerekYtong Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Ytong hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information