Austrotherm Fenntartható futóverseny a Balatonnál: VIII. Austrotherm Tihanyi Félmaraton

2022. október elsején délelőtt 1500 futó rajtol Tihanyban a nyolcadik alkalommal megrendezett futóversenyen. Az esemény névadó szponzora idén is az Austrotherm Kft.

Hagyomány szerint szív alakú az érem, melyet a futóversenyen célba érők kapnak. Idén igazán különleges befutóérmet vehetnek át a futók, ugyanis az érem közepében található kisebb szív pörgethető. Fém mellett más anyagot is használtak a készítés során, egy puha célszalag formájában.


Környezetünk megóvása érdekében az Austrotherm Tihanyi Félmaraton is támogatja a "pohármentes verseny" kezdeményezést, miszerint egy több ezer főt megmozgató rendezvény is lehet fenntartható. A futók repoharak segítségével frissülhetnek az öko frissítő pontokon, így drasztikusan lecsökkenthető keletkező hulladék mennyisége.

A hétvégén Tihanyba látogatók a versenyközpontban (Club Tihany) találkozhatnak Austrotherm termékkel, sőt ki is próbálhatják azt. A helyszínre ugyanis polisztirol gyönggyel töltött babzsákok várják a lazításra vágyókat.

Austrotherm
További információk:
www.austrotherm.hu

Kapcsolat


2022.09.30.

Austrotherm HírekAustrotherm rétegrendszerkesztő modulAustrotherm csomópontokAustrotherm ÁrjegyzékAustrotherm ProspektusokAustrotherm AlkalmazástechnikaTeljesítmény nyilatkozatokAustrotherm Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Austrotherm hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information