Hörmann éves termékakció 2024
2024.04.08.



A fenntarthatóság és a biztonság tökéletes összjátéka

Hörmann garázskapu ajánlatok

RenoMatic szekcionált garázskapu



ProLift 700 garázskapu-meghajtás





RenoMatic szekcionált garázskapu csak 405.400 Ft-tól *

Működtetés okos applikációval

Az okostelefonra telepített új Hörmann BlueSecur applikációval ajtó- és kapunyitója mindig kéznél van. Használja az egyedi beállítási lehetőségeket, és testre szabhatja a funkciókat és a felhasználói felületeket kívánságainak megfelelően. Továbbítsa az állandó vagy ideiglenes felhasználói jogosultságokat más okostelefonokra. Gyermekeinek vagy házastársának nem kell kulcsot vinniük magukkal, és a szomszédja is például nyaralás alatt bejuthat az Ön házába virágot locsolni.

Hörmann házbejárati ajtó ajánlatok

Thermo65 acél- / alumínium házbejárati ajtó





Thermo65 acél / alumínium házbejárati ajtó RC 2 biztonsági felszereltséggel együtt csak 782.800 Ft-tól *

Edition46 acél / alumínium mellékbejárati ajtó





Edition46 acél / alumínium mellékbejárati ajtó csak 459.500 Ft-tól *

Konfigurátor

A konfigurátorral gyorsan és egyszerűen áttekintést kaphat, hogy a Hörmann termékek mely designnal és kivitelben kaphatók. Különböző terméktulajdonságok kiválasztása révén, mint például a felület, szín vagy méret, néhány kattintással összeállíthatja a kívánt terméket. Az elkészült konfigurációval ajánlatot kérhet a szakkereskedőktől.

https://www.hormann.hu/konfigurator/

* Kötelezettség nélküli árajánlat, felmérés, szerelés, kiszerelés és megsemmisítés nélkül az akciós méretű akciós kapukra, a 27 %-os ÁFA-val együtt. Az ábrázolt színek és felületek nem kötelező érvényűek. Az összes színt a RAL-színskála szerint adták meg. A változtatások és árváltozások jogát fenntartják. ** Az ajtómotívumtól és az ajtómérettől függően; a megadott érték az 1230 x 2180 mm-es, üvegezés nélküli ajtómotívumra érvényes *** akciós szín / akciós dekor az ajtó külső és belső oldalára



Elérhetőségeink:

Hörmann Hungária
2310 Szigetszentmiklós Leshegy u. 15.
Telefon: 06-80-88-75-75
www.hormann.hu

Hörmann Hungária Kft.

Az építőipar piacán a kapuk, ajtók, tokok és meghajtások tekintetében a Hörmann név egyet jelent a minőségi termékekkel. Cégünk Európában piacvezető pozícióval büszkélkedhet.

Mindezt egy családi vállalkozás több évtizednyi folytonos növekedésével érte el, melyet az innováció, a minőség garanciája és a vásárlóközelség jellemez.

A Hörmann-csoportot ma a cégalapító August Hörmann unokáinak és dédunokáinak harmadik és negyedik generációja vezeti. A társaságot személyesen Thomas J. Hörmann, Martin J. Hörmann, valamint Christoph Hörmann irányítja.




2024.04.08.

Hörmann HírekHörmann CADHörmann csomópontokHörmann MédiaközpontHörmann ProspektusokHörmann KonfigurátorHörmann VideókHörmann Ajánlatkérés3D bemutatóteremHörmann Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Hörmann hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information