1. kép: Azonos megjelenésű kapu- és ajtókialakítás: a Hörmann szekcionált garázskapukhoz öt új Duragrain dekorfelület elérhető, melyek tökéletesen illeszkednek a ThermoSafe alumínium házbejárati ajtók Decoral dekorjaihoz.
Itt a képen: garázskapu és házbejárati ajtó (860 jelű motívum) deszkahatású dekorfelülettel.



Hörmann házbejárati ajtók és garázskapuk:
Modern, azonos megjelenésű kapu- és ajtókialakítás


A házbejárati ajtók és garázskapuk jelentősen hozzájárulnak a ház homlokzatának megjelenéséhez. Azok az építtetők és felújítók, akik nagy hangsúlyt fektetnek otthonuk harmonikus összképére, most tökéletesen összehangolhatják a kapu- és ajtókialakítást. A Hörmann szekcionált garázskapukhoz öt új Duragrain dekor kapható. Ezek megjelenésükben illeszkednek a ThermoSafe alumínium házbejárati ajtókhoz készült Decoral dekorfelületekhez, amely modern, azonos megjelenésű kapu- és ajtókialakítást eredményez.


A Hörmann szekcionált garázskapuk új exkluzív Duragrain dekorjai tökéletesen illeszkednek a ThermoSafe alumínium házbejárati ajtók azonos nevű Decoral dekorjaihoz. Ez a kombináció harmonikus összképet alkot, mintha csak egyetlen formából öntötték volna. Az öt új dekor, azaz a cement, Rusty Patina, vadtölgy, deszka és szürke megjelenések különleges kapu- és ajtókinézetet biztosítanak, és kiemelik a modern homlokzati kialakítást.

Az új dekorokat a legmodernebb technológiával visszük fel a kapuk és ajtók felületére, így biztosítjuk a színtartó és a legapróbb részletekig valósághű megjelenést. A házbejárati ajtóknál ez egy szabadalmaztatott eljárással, míg a garázskapuknál egy innovatív digitális nyomtatási eljárással történik. Egy további végső fedőfestés különösen strapabíróvá, karcállóvá és szennyeződéstaszítóvá teszi a Duragrain felületet, és hosszú időre biztosítja az ajtó szép megjelenését. Az új kivitelek az L-bordás LPU 42 szekcionált garázskapuk esetében Duragrain dekorokként, a ThermoSafe házbejárati ajtókhoz Decoral felületként, összesen 18 motívummal érhetők el. Az ajtólap a belső oldalon egy síkot alkot a tokkal, és ennek köszönhetően különösen mutatós és modern megjelenésű. A keretprofilok alapkivitelben mélyfekete színben kaphatók, a külső fogantyúk és a rátétek pedig kérésre az aktuális trendszínben is elérhetők.


Magasabb energiahatékonyságú házbejárati ajtók és garázskapuk

Nem csak a házbejárati ajtó és a garázskapu szép megjelenése számít, hanem műszaki tulajdonságok is. A ThermoSafe házbejárati ajtók hőhídmentes, 73 mm vastag ajtólapja nagyon jó hőszigetelést, és ezáltal magas energiahatékonyságot biztosít. Az elérhető 0,87 W/(m2· K) UD-érték jelentősen alacsonyabb, mint az épületenergetikai előírásban meghatározott határérték (1,8 W/m2· K). Ennek köszönhetően a házbejárati ajtók alacsony energiafelhasználású házakhoz és energetikai felújításokhoz is alkalmasak. Célszerű lehet egy jól szigetelt garázskapu is abban az esetben, ha a garázs közvetlenül kapcsolódik a házhoz, vagy pl. munka- vagy hobbiszobaként is használják. A duplafalú LPU 42 szekcionált garázskapuk a 42 mm vastag lamelláknak köszönhetően jó szigetelést biztosítanak. További hőszigeteléshez opcionálisan ajánlott a Hörmann ThermoFrame tokcsatlakozás. A kaputokkal együtt könnyen felszerelhető műanyag profil biztosítja a tok és a téglafal közötti hőhídmentességet, így akár 15 %-kal javítja a hőszigetelést. Ezenkívül a kapu mindkét oldalán és a felső részén további tömítőajkak csökkentik a garázs energiaveszteségét.


Fokozott betörésgátlás házbejárati ajtóhoz és garázskapuhoz

A házbejárati ajtók és a garázskapuk esetében a hatékony hőszigetelés mellett a fokozott betörésgátlás is fontos szerepet játszik. A kiváló minőségű alumíniumból készült ThermoSafe házbejárati ajtók nagyfokú biztonságot és méretstabilitást kínálnak a szabványos RC 3 biztonsági felszereltséggel, és különösen megnehezítik a potenciális betörési kísérletet a házbejárati ajtón keresztül. A betörésgátlás nem csak a házbejárati ajtóknál játszik fontos szerepet, hanem a garázskapuk esetében is. Ez éppen akkor lehet vonzó a betörők számára, ha a garázsból egy összekötő ajtón keresztül közvetlenül be lehet jutni a házba. A betörők dolgát az automata szekcionált garázskapukhoz tervezett, csak a Hörmann-nál kapható szabványos feltolásvédelem nehezíti meg: a kapu zárása során a feltolásvédelem automatikusan bepattan a vezetősín ütközőjébe. A kapu azonnal záródik, és felfeszítés ellen védve van. Ez a kapureteszelés pusztán mechanikusan működik, ezért a versenytársak meghajtásaival szemben áramszünet esetén is hatásos marad. Az LPU 42 szekcionált garázskapuk opcionálisan elérhetők a DIN / TS 18194 szabvány szerint tanúsított RC 2 biztonsági kialakítással is.




2. kép: A Hörmann új nézetazonos dekorjai gondoskodnak a házbejárati ajtók és garázskapuk modern, különleges megjelenéséről. Itt a képen: L-bordás LPU 42 szekcionált garázskapu és ThermoSafe házbejárati ajtó (860 jelű motívum) szürke deszkahatású dekorral.




3. kép: A Hörmann új nézetazonos dekorjait a legmodernebb technológiával visszük fel a kapuk és ajtók felületére, így biztosítjuk a színtartó és a legapróbb részletekig valósághű megjelenést. Itt a képen: L-bordás LPU 42 szekcionált garázskapu és ThermoSafe házbejárati ajtó (504 jelű motívum) vad tölgy dekorral.




4. kép: Az alapkivitelű mélyfekete keretprofiloknak, valamint az opcionálisan mélyfeketében kapható külső fogantyúknak és rátéteknek köszönhetően a Hörmann ThermoSafe házbejárati ajtó különösen elegáns megjelenésű. Itt a képen:
L-bordás LPU 42 szekcionált garázskapu és ThermoSafe házbejárati ajtó (860 jelű motívum) cement dekorral.




5. kép: A ThermoSafe alumínium házbejárati ajtó és a Hörmann nézetazonos megjelenésben kapható LPU 42 szekcionált garázskapuja nagyon jó hőszigetelést, és ezáltal magas energiahatékonyságot biztosít.
Itt a képen: L-bordás LPU 42 szekcionált garázskapu és ThermoSafe házbejárati ajtó (568 jelű motívum) Rusty Patina dekorral.



Fotók: Hörmann




Elérhetőségeink:

Hörmann Hungária
2310 Szigetszentmiklós Leshegy u. 15.
Telefon: 06-80-88-75-75
www.hormann.hu

Hörmann Hungária Kft.

Az építőipar piacán a kapuk, ajtók, tokok és meghajtások tekintetében a Hörmann név egyet jelent a minőségi termékekkel. Cégünk Európában piacvezető pozícióval büszkélkedhet.

Mindezt egy családi vállalkozás több évtizednyi folytonos növekedésével érte el, melyet az innováció, a minőség garanciája és a vásárlóközelség jellemez.

A Hörmann-csoportot ma a cégalapító August Hörmann unokáinak és dédunokáinak harmadik és negyedik generációja vezeti. A társaságot személyesen Thomas J. Hörmann, Martin J. Hörmann, valamint Christoph Hörmann irányítja.




2023.09.14.

Hörmann HírekHörmann CADHörmann csomópontokHörmann MédiaközpontHörmann ProspektusokHörmann KonfigurátorHörmann VideókHörmann Ajánlatkérés3D bemutatóteremHörmann Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Hörmann hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information