Austrotherm Idén is a MÉD főtámogatója az Austrotherm

Tizennyolcadik alkalommal szervezi meg az Építészfórum csapata a Média Építészeti Díját, azaz a MÉD-et, amelynek fő célja, hogy a kortárs magyar építészet legjavával ismertesse meg az érdeklődő, egyre szélesebb közönséget, nem kizárólag a szakmát gyakorlókra szorítkozva, és hogy megmutassuk: lehet szórakoztatóan, egyszerűen és közérthetően beszélni az építészetről. Ahogy az előző években, úgy idén is épület, terv, valamint épített környezet kategóriában lehetett nevezni a megmérettetésre.

A verseny végső fordulója híven a hagyományokhoz, egy nagyszabású díjátadó lesz november 12-én, ötórai kezdettel az Uránia Nemzeti Filmszínházban, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várunk. A késő délután kezdődő, csaknem éjszakába nyúló kulturális esemény során látványos, fotókban bővelkedő előadásokat, filmeket láthat a közönség, a kategóriagyőztesek mellett pedig a közönségdíjak nyerteseire is ekkor derül fény. Az Austrotherm Kft. mint főtámogató az Épületenergetikai különdíjat és a Kovács Zoltán Emlékdíjat adja át.



Austrotherm
További információk:
www.austrotherm.hu

Kapcsolat


2022.11.08.

Austrotherm HírekAustrotherm rétegrendszerkesztő modulAustrotherm csomópontokAustrotherm ÁrjegyzékAustrotherm ProspektusokAustrotherm AlkalmazástechnikaTeljesítmény nyilatkozatokAustrotherm Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Austrotherm hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information