Austrotherm Január 24-én tartotta az Austrotherm Kft. 30. születésnapi rendezvényét a Budapesti Operettszínházban



A szépszámú egybegyűlt közönséget Gundel-Takács Gábor köszöntötte, majd színpadra kérte Peter Schmid urat. A vállalatcsoport tulajdonosa rövid beszédében elmondta, hogy az 1990-ben alapított magyarországi Austrotherm volt az osztrák anyacég első külföldi leányvállalata. Felidézte azt a megbeszélést, amikor az volt a kérdés, hogy az osztrák családi vállalkozásból hozzanak-e létre egy nemzetközi cégcsoportot. A döntés révén az Austrotherm termékeivel ma már 11 országban segíti elő az energiatudatos építést.




Bozsaky János, aki a kezdetektől a cég ügyvezető igazgatója hangsúlyozta, hogy az Austrotherm Kft. az elmúlt 30 évben bebizonyította, hogy nemcsak termékei, de maga a vállalkozás is időtálló. Ez annak is köszönhető, hogy kiemelkedően stabil a munkatársi gárda; vannak, akik már 30 éve az Austrotherm Kft.-nél dolgoznak. Ami pedig a jövőt illeti, a klímaváltozás elleni küzdelemben a hőszigetelés a legjobb eszközünk, ezért egyre hatékonyabb épületeket kell létrehoznunk. Mind új épületeknél, mind a felújításoknál növekedni fog a hőszigetelő anyag szükséglet, ami biztosítja a töretlen fejlődés lehetőségét.

A köszöntő beszédek után a cég történetét 5 percben összefoglaló rövidfilmet lehetett megtekinteni, majd a hivatalos program után az Isten pénze című előadást mutatta be az Operettszínház társulata. A darab után ismét Gundel-Takács Gábor kérte a színpadra a tulajdonost és az ügyvezető igazgatót, akik az ünnepi torta felvágásával nyitották meg az állófogadást.


Energiahatékony hőszigetelés az épületekre

Az Austrotherm Kft. immár 30 éve gyárt expandált polisztirolhab (EPS) hőszigetelő termékeket. A győri központ mellett gyöngyösi és szekszárdi gyárakból látja el országszerte partnereit a piacvezető vállalat. Az egyre szigorodó energiahatékonysági előírásokra reagálva az Austrotherm fokozott hőszigetelőképességű lemezeket kínál, legyen szó az épületek homlokzatáról (Austrotherm GRAFIT REFLEX®), lábazat (Expert® Fix), tető (Manzárd Grafit®), vagy egyedi megoldásokról (Austrotherm oszlop hőszigetelő elemek).

Az Austrotherm Kft. mindig is fontosnak tartotta, hogy magas minőségű terméket készítsen és adjon át a felhasználóknak. Anyagainkat mindhárom gyárunkban jól felszerelt laboratóriumokban szakképzett munkatársaink ellenőrzik folyamatosan, és a mérési jegyzőkönyveket a www.austrotherm.hu oldalon elérhetővé tesszük.



Az Austrotherm Csoport

Az osztrák családi tulajdonban lévő vállalatcsoport 11 országban összesen 21 hőszigetelőanyag gyártó üzemből látja el építőipari partnereit Európa szerte. Az ausztriai központ mellett Magyarországon (Győr, Gyöngyös, Szekszárd), Németországban, Bosznia-Hercegovinában, Horvátországban, Szerbiában, Bulgáriában, Lengyelországban, Romániában, Szlovákiában és Törökországban találhatók leányvállalatok. Az Austrotherm Csoport a több mint 5900 főt Schmid Industrieholding része.

www.austrotherm.hu


Austrotherm
További információk:
www.austrotherm.hu

Kapcsolat


2020.02.05.

Austrotherm HírekAustrotherm rétegrendszerkesztő modulAustrotherm csomópontokAustrotherm ÁrjegyzékAustrotherm ProspektusokAustrotherm AlkalmazástechnikaTeljesítmény nyilatkozatokAustrotherm Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Austrotherm hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information