Parkolóhelyeken alkalmazható Hörmann sorompórendszerek
2024.01.11.

Testreszabott behajtási jogosultságok



Munkavállalói, szállodai parkolóhelyek, lakóparkok parkolói — a Hörmann sorompók sokféleképpen használhatók. A megfelelő, egyszerű kezelőelemeket tartalmazó vezérlőberendezéssel vagy jegykezelő rendszert is magában foglaló rendszermegoldással kombinálva, a Hörmann sorompórendszerei ideális megoldást kínálnak a hosszú távú parkolási rendszerekhez.

Felhasználási területek



Lakóparkok és társasházak parkolóhelyei



Lakóparkok udvari parkolóiba történő behajtáskor hosszú távú parkolási rendszert ajánlott használni olyan kezelőelemekkel, mint a kézi adókkal, amelyekkel egyidejűleg a garázskapuk is kezelhetők.

Ajánlott termékek: Hörmann SH 50, SH 100 és SH 600 sorompók

https://youtu.be/LIBI2uHw-SA
https://youtu.be/8WXvDPh2n5M

Munkatársi parkolóhelyek és üzemi területek



A parkolás- és kártyakezelés kombinációja révén a parkolóterületek rugalmasan használhatók. A dolgozók be- és kihajtása hosszú távú parkolási engedéllyel vagy rendszámmal valósul meg. Az ügyfelek be- és kihajtásának engedélyezése vonalkódos jegyekkel vagy QR-kóddal történik.

Ajánlott termék: Hörmann SH 300 sorompó

Szállodai parkolóhelyek



Az egyéni kártyakezelés lehetővé teszi a szálloda vendégei számára a mélygarázs vagy a szállodai parkolóhely használatát meghatározott időre.

Ajánlott termék: Hörmann SH 300 sorompó

Szabadidős létesítmények és kempingek parkolóhelyei



Hosszú távú parkolás esetén a be- és kihajtási jogosultságok szabályozása idővezérelt kártyakezeléssel történik. Bizonyos időszakokra, például pihenőidőben vagy nyitvatartási időn kívül a behajtás rendszeroldalról blokkolható.

Ajánlott termékek: Hörmann SH 300, SH 600 és SH 800 sorompók

Bevásárlóközpontok parkolóházai



A fizetési rendszerbe integrált parkolóhely-kezelés vonzóbbá teszi a bevásárlóközpontokat. Különféle megoldásokat kínál a Hörmann, amelyekkel a csatlakozott cégek ügyfeleiknek a parkolási díjra kedvezményt adhatnak, és ezzel növelhetik az ügyfélkötődést.




Nyilvános parkolóhelyek



Egy jövőorientált parkoláskezelő rendszer növeli a belvárosi parkolóterületek gazdaságosságát. A parkolási díj rendezésére az ügyfeleknek készpénzes vagy kártyás fizetési lehetőségük van.

Ajánlott termék: Hörmann SH 300 sorompó

Egyedi vezérlési és irányítási koncepciók



A sorompóberendezések integrálása meglévő létesítményirányítási rendszerekbe, valamint tűzjelző berendezésekbe gond nélkül megoldható. Ehhez a Hörmann átfogó kártyakezelő rendszert kínál, amely az egyedi be- és kihajtás-kezeléssel igen meggyőző. A behajtási jogosultságokhoz azonosító eszközök, mint például a QR-kódos kártyák, RFID-parkolókártyák vagy rendszám szükségesek. A felhasználói csoportok különféle jogosultságokkal és időzónákkal kezelhetők.

Vezérlés és kezelés az OnlineControl révén



Az OnlineControl-on keresztül kapcsolódva Ön világszerte bármilyen végkészülékről kezelheti és irányíthatja a sorompóberendezéseket és a kártyakezelő rendszert. Egyszerűen hozzáférhet webböngészőn keresztül okostelefonnal, táblagéppel vagy PC-vel. Az áttekinthető webes felület lehetővé teszi a sorompóberendezés teljes körű kezelését és állapotának lekérdezését, valamint egy átfogó kezelést. A zavarok közvetlenül kijelzésre kerülnek, és szükség esetén továbbítódnak.

Az OnlineControl a sorompók mellett oszloprendszerek és gyűjtőgarázskapuk figyelésére, kezelésére és vezérlésére is használható.




Sorompó működtető és jegykezelő rendszerek



Az indukciós hurkok mellett, melyek egy jelenlétérzékelést követően impulzust adnak a forgalomkorlátozó rendszer nyitására, számos más lehetőséget is kínálnak a sorompók működtetésére.

A vezérlésházba integrált vezérlő egység lehetővé teszi a sorompó nyitását olyan helyhez kötött kezelőelemekkel, mint például a kódkapcsolók vagy a rádiós kéziadók, anélkül, hogy ehhez egy további vezérlőoszlopra lenne szükség.

Ezenkívül a sorompók rendszámfelismeréssel vagy nagy hatótávolságú olvasóegységgel, okostelefonon keresztüli QR-kóddal és vezérlőoszloppal kombinálva RFID- / QR- és transzponder-kártyákkal is nyithatók.




Járműbeléptető és járműkiléptető állomás fizetőautomatával



Felszereltségi változatok az ügyfél kívánsága szerint.

Járműbeléptető állomás




Járműkiléptető állomás




HK 300 / HK 500 fizetőautomata






Elérhetőségeink:

Hörmann Hungária
2310 Szigetszentmiklós Leshegy u. 15.
Telefon: 06-80-88-75-75
www.hormann.hu

Hörmann Hungária Kft.

Az építőipar piacán a kapuk, ajtók, tokok és meghajtások tekintetében a Hörmann név egyet jelent a minőségi termékekkel. Cégünk Európában piacvezető pozícióval büszkélkedhet.

Mindezt egy családi vállalkozás több évtizednyi folytonos növekedésével érte el, melyet az innováció, a minőség garanciája és a vásárlóközelség jellemez.

A Hörmann-csoportot ma a cégalapító August Hörmann unokáinak és dédunokáinak harmadik és negyedik generációja vezeti. A társaságot személyesen Thomas J. Hörmann, Martin J. Hörmann, valamint Christoph Hörmann irányítja.




2024.01.11.

Hörmann HírekHörmann CADHörmann csomópontokHörmann MédiaközpontHörmann ProspektusokHörmann KonfigurátorHörmann VideókHörmann Ajánlatkérés3D bemutatóteremHörmann Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Hörmann hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information