Silka, Ytong, Xella Új YTONG áthidalók

Innovációs termékfejlesztés és gyártásoptimalizálás eredményeként megújult valamint egyszerűsödött a Xella Magyarország által gyártott áthidalók rendszere.


Teherhordó áthidalók (PSF)

A korábban Ptá néven ismert teherhordó áthidalóink elnevezése és méretrendje teljes mértékben megváltozott. Ezen előre gyártott vasalt áthidalók alkalmazhatók teherhordó falazatok nyilásáthidalására. A minimális vállövi felfekvés 200 mm. Az áthidalás az elem fölé kialakított nyomott övvel válik teherbíróvá. A nyomott öv kialakításhoz egy egész sort (200 mm) kell fölé falazni, az áthidaló teljes hosszában. Az elemek közötti állóhézagok habarcskitöltéssel csatlakoznak sima és nút-féderes falazóelemek esetén egyaránt.
Az áthidalók hossza méretre vágható, de a keresztmetszete nem csökkenthető. Lambda érték 0,16 W/mK.




Áthidalókhoz tartozó tervezési alapadat



Elemmagas áthidalók (PSN)

A korábban Peá néven ismert nem teherhordó áthidalóink elnevezése és méretrendje teljes mértékben megváltozott. Az új áthidalókat kifejezetten a meghatározó 100 mm széles válaszfalak nyílásáthidalására ajánljuk. Az Ytong válaszfal áthidaló családi házak, társasházak, irodaházak, ipari és közösségi épületek 100 mm vastag válaszfalaiban elhelyezett nyílásainak kivitelezésére alkalmas. Az áthidaló szélessége 100 mm, magassága 250 mm és kétféle hosszúságú (1250 és 2500 mm). Hossz mérete a beépítési helynek megfelelően levágható.
A PSN áthidalók felfekvési hossza 100-100 mm.






Bővebb információk:
Weboldal: www.xella.hu

06 80 69 69 00 Az Ytong zöld szám reggel 6-tól este 18-óráig hívható.
Abban az esetben, ha ezen rendelkezési időn túl szeretné felvenni a kapcsolatot, írjon a telefonszámhoz kapcsolódó email címre zoldszam@xella.hu.




2019.08.02.

Ytong HírekYtong termékkönyvtáraYtong csomópontokYtong ProspektusokYtong Értékesítő partnerekYtong Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Ytong hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information