tondach

2022-es újdonságok és változások a Tondach termékportfólióban

Annak érdekében, hogy a Tondach kerámiacserepek termékválasztéka a megrendelői igényekhez, az építési trendekhez a lehető leginkább igazodjon, a vállalat a 2022-es évet egy optimalizált termékportfólióval indította. Az alábbiakban rövid összefoglaló található a termékcsoportokat érintő változásokról:


Tradicionális cserépválaszték:

A Tondach hódfarkú tetőcserepeink közül a vállalat kivezeti az ívesvágású FusionProtect piros, FusionProtect rézbarna, FusionProtect sötétbarna, valamint a FusionProtect antracit termékeket.
A hódfarkú ívesvágású és szegmensvágású kerámiatetőcserepek a továbbiakban; natúr téglavörös, és FusionProtect antik színekben maradnak elérhetőek.



A Tondach Táska, mely a hódfarkú kerámia tetőcserép egy különleges variációja, 2022 januárjától már csak natúr téglavörös színben elérhető, a FusionProtect piros és a FusionProtect antik színek gyártását megszüntették.



A Pilis Max a hagyományos Pilis tetőcserép új generációja, melynek sima alsó éle tökéletesen idézi fel a klasszikus hódfarkú cserepeket. Ezzel az innovatív megoldással az eredetire megtévesztésig hasonlító módon állítható elő a hódfarkú cserépfedés külleme, hornyolt tetőcserép használatával is.

A Pilis Max natúr téglavörös színben elérhető, a FusionProtect piros és FusionProtect antik színeket a gyártó kivezette a piacról.



Megújul és frissül a klasszikus tetőcserepek kínálata

A korábban natúr téglavörös és FusionColor terrakotta színekben elérhető Tondach Tangó tetőcserép már nem elérhető a termékválasztékban, helyette 2022 januárjának újdonságaként a gyártó bemutatja a Tangó GL cserepet! A Tangó GL két színben; natúr téglavörös és FusionProtect piros változatban kapható!

A népszerű, nagyformátumú Tondach Tangó Plus 2022 januárjától három különböző színben, FusionColor és FusionProtect felületkezeléssel is megvásárolható. A FusionProtect piros szín forgalmazása megszűnik.



Izgalmas újdonságok a Tondach mediterrán tetőcserép kínálatában

A Tondach Palotás termék helyettesítésére a Tondach bemutatja a lenyűgöző Tondach Mediterrán Plust! Ez a kerámia tetőcserép a mediterrán országok hangulatát hozza el a magyar otthonokba is. A hullámos forma jól ötvözi a természetességet a latinos temperamentummal. A Mediterrán Plus tetőcserép előnye még, hogy állítható léctávolsággal fekztethető.



Univerzális tetőcserepek:

A Tondach Rumba gyártása befejeződik, a termék szerepét a gyártó egyik legnépszerűbb tetőcserép-modellje, a Tondach Twist veszi át. Ill ajánlható helyette a letisztult, nyugodt rajzolatú, Magyar Termék Nagydíjas Tondach Bolero tetőcserép, mely még mindig az újjászülető otthonok tetőfedésének közkedvelt megoldását jelenti.



A Modern termékcsalád is átalakul

A Tondach modern kerámiacserepei közül a Figaro Deluxe FusionProtect antracitot, FusionProtect pirost, a FusionProtect nérót, a FusionProtect rézbarnát, valamint az Amadeus szürke színeket szintén kivezeti a vállalat.

A Figaro Deluxe 2022 januárjától négy színben marad elérhető; FusionProtect antik, gránit, szürke-fehér antik és sötétbarna színekben, emellett a modern síkfelületű kerámiacserepek hívei a Figaro tetőcserepet is megtalálják a portfólióban további három színben.

A Figaroval fedett tető, egyszerűségével, letisztultságával jó fúziót teremt a modern épületek minimalista struktúrájával, esztétikailag emeli az épület szépségét.



A portfólió változásokat érintő részleteket, a Tondach kerámia kiegészítőket és tuning termékeket érintő változásokat az érdeklődők a gyártó honlapján találják: https://www.wienerberger.hu/termekek/tondach.html?utm_source=eptar&utm_medium=hir&utm_campaign=tondach_portfoliovaltozas


További információk:

WIENERBERGER Téglaipari zRt.
www.wienerberger.hu


2022.02.09.

Tondach HírekTondach CADTondach ProspektusokTondach Mérnök-szaktanácsadókPartnerkeresőTondach Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Tondach hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information