tondach

2022-es újdonságok és változások a Tondach termékportfólióban

Annak érdekében, hogy a Tondach kerámiacserepek termékválasztéka a megrendelői igényekhez, az építési trendekhez a lehető leginkább igazodjon, a vállalat a 2022-es évet egy optimalizált termékportfólióval indította. Az alábbiakban rövid összefoglaló található a termékcsoportokat érintő változásokról:


Tradicionális cserépválaszték:

A Tondach hódfarkú tetőcserepeink közül a vállalat kivezeti az ívesvágású FusionProtect piros, FusionProtect rézbarna, FusionProtect sötétbarna, valamint a FusionProtect antracit termékeket.
A hódfarkú ívesvágású és szegmensvágású kerámiatetőcserepek a továbbiakban; natúr téglavörös, és FusionProtect antik színekben maradnak elérhetőek.A Tondach Táska, mely a hódfarkú kerámia tetőcserép egy különleges variációja, 2022 januárjától már csak natúr téglavörös színben elérhető, a FusionProtect piros és a FusionProtect antik színek gyártását megszüntették.A Pilis Max a hagyományos Pilis tetőcserép új generációja, melynek sima alsó éle tökéletesen idézi fel a klasszikus hódfarkú cserepeket. Ezzel az innovatív megoldással az eredetire megtévesztésig hasonlító módon állítható elő a hódfarkú cserépfedés külleme, hornyolt tetőcserép használatával is.

A Pilis Max natúr téglavörös színben elérhető, a FusionProtect piros és FusionProtect antik színeket a gyártó kivezette a piacról.Megújul és frissül a klasszikus tetőcserepek kínálata

A korábban natúr téglavörös és FusionColor terrakotta színekben elérhető Tondach Tangó tetőcserép már nem elérhető a termékválasztékban, helyette 2022 januárjának újdonságaként a gyártó bemutatja a Tangó GL cserepet! A Tangó GL két színben; natúr téglavörös és FusionProtect piros változatban kapható!

A népszerű, nagyformátumú Tondach Tangó Plus 2022 januárjától három különböző színben, FusionColor és FusionProtect felületkezeléssel is megvásárolható. A FusionProtect piros szín forgalmazása megszűnik.Izgalmas újdonságok a Tondach mediterrán tetőcserép kínálatában

A Tondach Palotás termék helyettesítésére a Tondach bemutatja a lenyűgöző Tondach Mediterrán Plust! Ez a kerámia tetőcserép a mediterrán országok hangulatát hozza el a magyar otthonokba is. A hullámos forma jól ötvözi a természetességet a latinos temperamentummal. A Mediterrán Plus tetőcserép előnye még, hogy állítható léctávolsággal fekztethető.Univerzális tetőcserepek:

A Tondach Rumba gyártása befejeződik, a termék szerepét a gyártó egyik legnépszerűbb tetőcserép-modellje, a Tondach Twist veszi át. Ill ajánlható helyette a letisztult, nyugodt rajzolatú, Magyar Termék Nagydíjas Tondach Bolero tetőcserép, mely még mindig az újjászülető otthonok tetőfedésének közkedvelt megoldását jelenti.A Modern termékcsalád is átalakul

A Tondach modern kerámiacserepei közül a Figaro Deluxe FusionProtect antracitot, FusionProtect pirost, a FusionProtect nérót, a FusionProtect rézbarnát, valamint az Amadeus szürke színeket szintén kivezeti a vállalat.

A Figaro Deluxe 2022 januárjától négy színben marad elérhető; FusionProtect antik, gránit, szürke-fehér antik és sötétbarna színekben, emellett a modern síkfelületű kerámiacserepek hívei a Figaro tetőcserepet is megtalálják a portfólióban további három színben.

A Figaroval fedett tető, egyszerűségével, letisztultságával jó fúziót teremt a modern épületek minimalista struktúrájával, esztétikailag emeli az épület szépségét.A portfólió változásokat érintő részleteket, a Tondach kerámia kiegészítőket és tuning termékeket érintő változásokat az érdeklődők a gyártó honlapján találják: https://www.wienerberger.hu/termekek/tondach.html?utm_source=eptar&utm_medium=hir&utm_campaign=tondach_portfoliovaltozas


További információk:

WIENERBERGER Téglaipari zRt.
www.wienerberger.hu


2022.02.09.

Tondach HírekTondach CADTondach ProspektusokTondach Mérnök-szaktanácsadókPartnerkeresőTondach Termékek


Kapcsolodó termékek:
 

Hirdetés

Tondach hírek:


Megjelent a Tondach Építész Pályázat kiírása      2022.06.09.

Számos országban kísérleteznek azzal, hogyan lehet csökkenteni a városi hőszigetek kialakulását világos felületek segítségével. A Tondach szakemberei hisznek abban, hogy a fenntartható megoldások lehetnek szépek, ha hozzáértő kezekbe kerülnek.


Tondach Tetőfedő Rangadó Pályázat - pályázzon Tondach tetőivel!      2022.06.08.

Tetőfedő Partnereink figyelem! Újra itt a Tondach Tetőfedő Rangadó Pályázat, ahol a Wienerberger szakemberei újra keresik és díjazzák a legszebb Tondach termékekkel készült tetőket, projekteket.


Tondach Építész Pályázat 2022      2022.05.11.

A Tondach prémium kerámia tetőcserepek gyártója a Wienerberger Zrt. "Magastető tervezése fehér színű Tondach Inspira kerámia tetőcserép felhasználásával" munkacímmel építészek számára pályázat kiírását tervezi.


2022-es újdonságok és változások a Tondach termékportfólióban      2022.02.09.

Annak érdekében, hogy a Tondach kerámiacserepek termékválasztéka a megrendelői igényekhez, az építési trendekhez a lehető leginkább igazodjon, a vállalat a 2022-es évet egy optimalizált termékportfólióval indította. Az alábbiakban rövid összefoglaló található a termékcsoportokat érintő változásokról:


Meghosszabbítottuk a Tondach Rangadó Pályázat határidejét!      2021.11.02.

A nyertesekre a szakmai elismerés mellett vonzó pénzjutalmak is várnak. Az összdíjazás 1,2 millió forint, amelyet több helyezett között oszt majd szét a szakmai zsűri.


Itt az idő, hogy a dizájn a tetőn is megjelenjen! - Megépült az első Tondach V11 ház Magyarországon!      2021.10.13.

A puding próbája az evés, szokták mondani - egy új építőanyag bevezetésekor pedig mindig az abból elsőként megvalósult épületek a legizgalmasabbak. A Wienerbergernél az idei év egyik legnagyobb újdonsága - a Porotherm X-therm téglák bevezetése mellett - az új V11 Porsche design tetőcserép piacra dobása volt.


Hamarosan zárunk! Nehogy lemaradjon!      2021.10.12.

Tetőfedő Partnereink figyelem! Eljött a pillanat, amikor az izgalom újra a tetőfokára hág! A Wienerberger Zrt. 2021-ben is meghirdette a Tondach Tetőfedő Rangadó Pályázatot, ahol ez alkalommal is a legszebb Tondach termékekkel készült tetőket keressük.

A pályázat határideje október 31-én lejár, ha van Tondach cseréppel fedett tetője, he habozzon, pályázzon!


Tondach tetők ismét a csúcson      2021.07.12.

Kiemelkedő díjakat gyűjtöttek be a Tondach cserepekkel és tetőfedő rendszerekkel dolgozó szakemberek az Épületszigetelők, Tetőfedők, Bádogosok és Ácsok Magyarországi (ÉMSZ) szervezetének július elején tartott gáláján. Az eseményen 2020. és 2021. legjobb tetőfedő munkáit hirdették ki.


Itt az idő, hogy a dizájn a tetőn is megjelenjen! - Új design kerámia tetőcserép a Tondach termék választékában!      2021.02.12.

Mindössze 14 hónap alatt az ötlettől a gyártásig: ez az új Tondach V11 dizájn tetőcserép: A Studio F. A. Porsche által tervezett új Tondach V11 dizájn tetőcserepet 2020 októberében mutatták be Bécsben.


Tetőfelújítás Tondach tetőcseréppel      2021.02.11.

A tető házunk éke, koronája, de nemcsak látványosnak, hanem tartósnak is kell lennie, hiszen ez az épület egyik legnagyobb igénybevételnek kitett, legösszetettebb szerkezete - állapota jelentősen befolyásolja az épület élettartamát. Ezért is olyan fontos szükség esetén mihamarabb felújítani azt, hiszen - ha ezt elmulasztjuk - nagy károk keletkezhetnek az otthonunkban.


Gondolkodjon rendszerben - a minőséget mi adjuk!
Tondach tetőkiegészítők és Tuning elemek
     2020.09.10.

Válassza Tondach kerámia tetőcserepekből készült tetődhöz a Tondach garantált minőségű tetőkiegészítő elemeit! Könnyű kiválasztás - egy gyártótól a teljes rendszert megvásárolhatja!


A tető dísze lesz. És sokáig az is marad.      2020.08.11.

A tökéletes illeszkedéshez válassza a Tondach ereszcsatorna rendszereket!
Egy tető nem csupán cserepekből és lécekből áll, hanem több különféle tartozék alkotja meg azt a rendszert, mely biztonságot nyújt a lakók számára. Ezek biztosítják tartósságát, és az épület esztétikai megjelenésében is fontos szerepet játszanak.


Pénzvisszatérítés Tondach tetőcserepekre!      2020.07.13.

A Wienerberger Zrt. a nagy sikerre való tekintettel meghosszabbítja a Tondach kerámia cserepek vásárlására szóló pénzvisszatérítési promócióját végfelhasználók részére. Ajánlja Ön is ügyfeleinek a kiváló minőségű Tondach kerámia tetőcserepeket, amelyekkel nem csak a tető lesz időtállóan szép, de az építtető is spórolhat akár 60.000 Ft-ot!


Pénzvisszatérítés Tondach tetőcserepekre!      2020.05.18.

A Wienerberger Zrt. a Tondach kerámia cserepek vásárlására szóló pénzvisszatérítési promóciót hirdet végfelhasználók részére. Ajánlja Ön is ügyfeleinek a kiváló minőségű Tondach kerámia tetőcserepeket, amelyekkel nem csak a tető lesz időtállóan szép, de az építtető is spórolhat akár 60.000 Ft-ot!

A promóció részletei az alábbiakban olvashatóak:
Az építtetők/felújítók abban az esetben vehetnek részt a promócióban, ha 2020.05.01. és 2020.06.30. között FusionColor vagy FusionProtect felületkezeléssel ellátott Tondach tetőcserepet vásárolnak, Wienerberger direkt kiszállítással.


A tető dísze lesz. És sokáig az is marad.      2020.05.18.

2020. május 4-étől rendelhető a Tondach színes Ereszcsatorna rendszere.

Egy tető nem csupán cserepekből és lécekből áll, hanem több különféle tartozékból tevődik össze az a rendszer, mely biztonságot nyújt a lakók számára. Ezek biztosítják a tető hosszú távú tartósságát, és az épület esztétikai megjelenésében is fontos szerepet játszanak. A Tondach ereszcsatorna rendszere - kiemelkedő funkcionalitása és élettartama mellett - a tető díszévé is válik.


Új Tondach Pilis Max tetőcserép - a hornyolt cserepek új generációja      2019.10.02.

A Tondach mindig képes valami újdonsággal előállni! Bemutatkozik legújabb innovációnk, az új Tondach Pilis Max tetőcserép.


Fókuszban az energiahatékonyság - Tondach Thermo PIR szarufa feletti hőszigetelések      2019.06.14.

A 2021 januárjától életbe lépő előírások szerint minden új épületnek meg kell felelnie a közel nulla energiaigényű házak energiahatékonysági szintjének, különben nem kaphat lakhatási engedélyt. Mivel a legtöbb hő jellemzően a tetőszerkezeten és a födémen keresztül távozik, kiemelt fontosságú a megfelelő tető-hőszigetelés. Nem csak komfortérzetünket, de otthonunk értékállóságát is meghatározza a korszerű építőanyagok használata.


Wienerberger Tondach Tetőfedő Rangadó Pályázat 2019      2019.05.13.

A Wienerberger Zrt. a Tondach Zrt. jogutódjaként 2019-ben folytatja a korábban a Tondach Zrt. által kiírt Tetőfedő Rangadó pályázatot és "Wienerberger Tondach Tetőfedő Rangadó Pályázat" elnevezéssel pályázatot hirdet a tetőfedők számára (a továbbiakban: Pályázat).


Szépség és erő modern formában - Új Tondach Inspira kerámia tetőcserép Ha Inspirával készült tetőt rögzít - most dupla pontot ér!      2019.04.08.

Minimál stílus - modern megjelenés

A kerámia építőanyagok használata több évezredes múltra tekint vissza, mégis a kerámia tetőcserép ideális választás modern, minimál stílusú épületek építéséhez is. A Tondach tetőcserepek közül a letisztult formavilágú, nagyformátumú cserepek, fekete vagy szürke színben - mint például a 2019-es év termékújdonsága, a Tondach Inspira kerámia tetőcserép - a minimál, modern stílusú lakóházak kedvelt tetőmegoldásai közé tartoznak. Szépségük időtálló, anyaguk hozzájárul az energia-hatékonysághoz és egészséges lakóklímát teremt.


Tondach tetőfedő képzések 2019      2019.01.14.

A Tondach kerámia tetőcserepek gyártója a Wienerberger Zrt. 2019-re is meghirdeti tetőfedőknek szóló képzéseit. A képzések a következő szinteken és témákban indulnak:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information