Lindab


A C+, Szigma, és Szigma+ gerendák szeptember
közepétől érhetők el


A Lindab új, minőségi termékei, a C+, Szigma és Szigma+ nyomásra optimalizált nagy teherbírású szelvények, amelyek jelenleg egyedülállóak a hazai piacon. Az innovatív termékek kiváló megoldási lehetőségeket nyújtanak az építőipar számára tartószerkezeti oldalról, segítségükkel egyszerűen, gyorsan és hatékonyan tervezhetnek és kivitelezhetnek rendkívül tartós és megbízható épületeket.




Az új Lindab gerendák előnyei:


Miért hasznos az új Lindab gerendákkal tervezni?

Változatos mérettartomány és optimalizált szerkezetek tervezése

A C+, Szigma és Szigma+ szelvények rendkívül változatos mérettartománnyal rendelkeznek, ami lehetővé teszi a tervezők számára, hogy a legmegfelelőbb méreteket válasszák az adott projekt egyedi igényeihez.

Nagyobb teherbírású szelvények alkalmazhatósága nagyobb fesztávra

A szelvények nagyobb hajlítási teherbírással rendelkeznek, ami lehetővé teszi, hogy nagyobb fesztávra tervezhessenek épületeket, csarnokszerkezeteket vagy bármilyen más építményt.

Esztétikus és egyszerű csomópontok kialakítása ferde vágással

Az új Lindab szelvények lehetővé teszik a gerendák ferde vágását, amelynek eredményeként esztétikus és egyszerű csomópontok hozhatók létre. Ez nemcsak esztétikailag vonzóbb megjelenést eredményez, hanem egyszerűbb és hatékonyabb szerkezeteket is, csökkentve a csatlakozási pontok összetettségét és a kivitelezési időt.

A Lindab Construline profilok kiváló választást jelentenek akár szelemen-rendszerekről, födémszerkezetekről, tetőszaruzatokról és/vagy szerelt falváz-szerkezetekről beszélünk. Az alapanyaguk minden esetben nagyszilárdságú, tűzihorganyzott acéllemez. Összeszerelésük és rögzítésük könnyű, gyors. A Lindab könnyűgerendák kérhetőek előre furatoltan is. A furatok elhelyezési lehetőségeiről érdeklődjön a Lindab márkakereskedőknél.


Lindab Constuline Szigma gerenda



Anyag: S350
Bevonat: horganyzott Z275
Méretek: 200 ECO; 200; 220 ECO; 220; 250; 300; 350; 400; 450 mm
Gyártási hossz: 1000-13500 mm



Lindab Constuline Szigma+ gerenda



Anyag: S350
Bevonat: horganyzott Z275
Méretek: 250; 300; 350; 400; 450 mm
Gyártási hossz: 1000-13500 mm



Lindab Constuline C+ gerenda



Anyag: S350
Bevonat: horganyzott Z275
Méretek: 250; 300; 350; 400; 450 mm
Gyártási hossz: 1000-13500 mm


Lindab További információk:
www.lindab.hu


A Lindabról


A skandináv érdekeltségű Lindab céget 1959-ben alapították, a svédországi Bastad városában. Az azóta világszerte érdekeltségekkel bíró nemzetközi cégcsoport építőipari termékeket és épületrendszereket fejleszt, gyárt és forgalmaz finomacéllemezből a Profil és Ventiláció üzletágakban. A Lindab 5000 alkalmazottat foglalkoztat a világ 30 országában. A Lindab hazánkban az első cég volt, amely a vékonyfalú horganyzott acél alapanyagú, könnyűszerkezetes építési anyagokat a hazai követelményeknek és műszaki előírásoknak megfelelő, komplett rendszerben kínálta. A cég ma már több mint 10 000 négyzetméteren folytat gyártótevékenységet. Az 1992-es alapítást követő töretlen fejlődés tette lehetővé, hogy a Lindab Magyarország a közép-kelet-európai régió központja, kereskedelmi és fejlesztési motorja lett.

www.lindab.hu


2023.09.11.

Lindab HírekLindab CADLindab Tervezői portálLindab Lindab felújításLindab MárkakereskedőkKereskedő keresésLindab Termékek


Hirdetés
Lindab hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information