Sortimo csarnok is Lindab csarnok megoldással készült
2024.04.11.

A Sortimo Kft. egy német cég hazai leányvállalata, amely szállítási és raktározási megoldásokat kínál. A cég fő tevékenységi területe a járműbelsők és raktérrendezések tervezése és gyártása, különféle iparágak számára. A magyar vállalat csarnokkapacitás bővítését tűzte ki célul, mely beruházást 2023-ban meg is valósítottak. A megrendelő számára a csarnoképítés során fontos szempont volt a megbízhatóság, magas minőségű termékek és megoldások alkalmazása és a megfelelő szakmai támogatás. Az egyeztetések során így a Sortimo Kft. igényeinek maximális kielégítésére egy integrált Lindab megoldást választottak a szakemberek.






Vázszerkezet és szelemenrendszer

Kiváló minőségű svéd acélból készült vázszerkezet több mint 17.934 Kg tömegével stabil alapot biztosít a csarnok számára. A szerkezetre épülő szelemenrendszer Z150/2,0 és Z200/2.0 profilokból készült, amik összesen 149,63 és 253,06 folyóméter hosszan biztosítanak stabilitást. A gerendákhoz szükséges alapanyag egyenesen Svédországból érkezett, amikből a szelemenek a Lindab biatorbágyi gyárában készültek. Ezen gerendák teherbírása kiemelkedően magas, így csarnokok vagy egyéb olyan épületek építése során kiváló választás, ahol nagy teherbírásra van szükség.



Szendvicspanel

A csarnok építése során a tető D160-as míg az oldalfal CH 120-as panelekből készül, több mint 402 négyzetméteren. Ezek a Lindab PIR szendvicspanel elemek kiváló hőszigetelésüknek és tartósságuknak köszönhetően csökkennek a rezsiköltségek, ezáltal energiamegtakarítás realizálható.

Magasprofil és szegélyek

A csarnok burkolásához 135 négyzetméternyi LTP 150-es magasprofil került beépítésre, míg a szegélyek 637 folyóméter hosszúságban segítették a tetők és falak kivitelezését és védelmét. Ez kiváló megoldás olyan épületek esetén, ahol fontos szempont az esztétika.







Ereszcsatorna rendszer

Az esővíz hatékony elvezetése érdekében az ereszcsatorna rendszer Lindab RTRA 140 és SRÖR 100 termékekből áll. A csarnokhoz összesen 85 folyóméter hosszan biztosítottunk Rainline termékeket. Ez a rendszer amellett, hogy esztétikus megjelenést biztosít az épületeknek, kiválóan ellenáll az időjárás viszonytagságainak a speciális termékbevonatnak köszönhetően.



Lindab További információk:
www.lindab.hu


A Lindabról


A skandináv érdekeltségű Lindab céget 1959-ben alapították, a svédországi Bastad városában. Az azóta világszerte érdekeltségekkel bíró nemzetközi cégcsoport építőipari termékeket és épületrendszereket fejleszt, gyárt és forgalmaz finomacéllemezből a Profil és Ventiláció üzletágakban. A Lindab 5000 alkalmazottat foglalkoztat a világ 30 országában. A Lindab hazánkban az első cég volt, amely a vékonyfalú horganyzott acél alapanyagú, könnyűszerkezetes építési anyagokat a hazai követelményeknek és műszaki előírásoknak megfelelő, komplett rendszerben kínálta. A cég ma már több mint 10 000 négyzetméteren folytat gyártótevékenységet. Az 1992-es alapítást követő töretlen fejlődés tette lehetővé, hogy a Lindab Magyarország a közép-kelet-európai régió központja, kereskedelmi és fejlesztési motorja lett.

www.lindab.hu


2024.04.11.

Lindab HírekLindab CADLindab Tervezői portálLindab Lindab felújításLindab MárkakereskedőkKereskedő keresésLindab Termékek


Hirdetés
Lindab hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information