Lindab


Lindab Structural Designer (LSD) - Új funkciók és fejlesztések a statikai tervező szoftverben



A digitalizáció és a folyamatos termékfejlesztés mindig újabb lehetőségeket nyit meg az egyes szakágak számára. Pontosan ez okból fejlesztette tovább a Lindab Kft. a mérnököknek szóló LSD tervező programját. Az ingyenes statikai tervező szoftver alkalmas szelemenek, falprofilok, tetőprofilok (trapézlemezek) - másodlagos teherviselő és burkolati elemek méretezésére.

A szoftver fejlesztése során a legfontosabb fókuszpontok voltak, a tervezési idő lerövidítése, új funkciók és új termékeink integrálása a szoftverbe, illetve a felhasználói élmény javítása annak érdekében, hogy segítse a statikusokat és tartószerkezet tervező mérnököket a hatékony munkavégzésben, a szerkezetek elemzésében és az előírásoknak való megfelelésben. A frissített LSD alkalmazásba integrálva lett az új Lindab vékonyfalú szelemen porfólió, R15 tűzteherre való méretezés, az új Lindab gerendák, továbbá egy egyszerűsített ablakméretező funkció. Mindezek segítségével könnyebben és gyorsabban elvégezhetők a folyamat számítási, és dokumentációs részei.

A programról és alkalmazási lehetőségeiről Dr. Ádány Sándor tart webináriumi előadást július folyamán, aki részt vett a szoftver továbbfejlesztésében. A webináriumon való részvétellel kapcsolatban érdeklődni a Lindab Kft.-nél az alábbi linken található elérhetőségeken lehetséges!

A Lindab Structural Designer új funkciói:



További részletek, illetve az ingyenes szoftver az alábbi oldalon érhető el: https://www.lindab.hu/tamogatas/profil/tervezoi-portal/lindab-structural-designer/


Lindab További információk:
www.lindab.hu


A Lindabról


A skandináv érdekeltségű Lindab céget 1959-ben alapították, a svédországi Bastad városában. Az azóta világszerte érdekeltségekkel bíró nemzetközi cégcsoport építőipari termékeket és épületrendszereket fejleszt, gyárt és forgalmaz finomacéllemezből a Profil és Ventiláció üzletágakban. A Lindab 5000 alkalmazottat foglalkoztat a világ 30 országában. A Lindab hazánkban az első cég volt, amely a vékonyfalú horganyzott acél alapanyagú, könnyűszerkezetes építési anyagokat a hazai követelményeknek és műszaki előírásoknak megfelelő, komplett rendszerben kínálta. A cég ma már több mint 10 000 négyzetméteren folytat gyártótevékenységet. Az 1992-es alapítást követő töretlen fejlődés tette lehetővé, hogy a Lindab Magyarország a közép-kelet-európai régió központja, kereskedelmi és fejlesztési motorja lett.

www.lindab.hu


2023.07.17.

Lindab HírekLindab CADLindab Tervezői portálLindab Lindab felújításLindab MárkakereskedőkKereskedő keresésLindab Termékek


Hirdetés
Lindab hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information