A legjobb dolog a világon

Nehezedik a világ, nehezedik a helyzet, a járványra háború, a háborúra infláció jön, de az építésben a szakemberek sokasága rendületlenül helytáll a gyakran láthatatlan hétköznapok során. Az ilyen ember az építés és nem a rombolás mellett teszi le a voksát nap mint nap.




Így tesz a Mapei Kft. is működésének minden területén, és ebben támogatjuk valamennyi partnerünket, az építőket és az építtetőket egyaránt.

A legújabb Mapei Kónika első oldalain olvashatjuk: A siker önmagában nem elég. Szorosan hozzátartozik mindannyiunk sikeréhez a többi ember, a közösség, a közös, békés, az ember javát szolgáló munka és tevékenység.

Éppen erről szól a társadalmi felelősségválallás, amiben mi, az építésben szereplő vállalkozások, bőven kivehetjük a részünket.

A Mapei Kft. csapata a világ nehéz jelenségei ellenére sem adja fel törekvéseit és értékeit. Hiszünk abban, hogy építeni, együttműködni és támogatni egymást a lehető legjobb dolog a világon.

S hogy mindezt hogyan tesszük és milyen erdménnyel, arról érdemes negyedévről negyedvére újra és újra olvasni a Mapei Krónikában. Rendezvények, eredmények, portrék igaz emberekről, és az építés legkorszerűbb megoldásai várják az Olvasót mostani nyári számunkban is. Akár a reggeli kávénál, akár egy kollégára várva, bárhol előkapható ez a kisformátumú magazin.

Inspirálódjon velünk, akik ebben hiszünk:

Jobb egészséges és szép környezetben élni, jobb egészségesen élni, mozogni, másokkal együtt dolgozni, játszani, mint félni, gondokat cipelni és feladni.

Jó olvasást, eredményes munkát kívánunk mindenkinek!

https://cdnmedia.mapei.com/docs/librariesprovider20/realta-mapei-magazine/74-mapei-kronika-webre.pdf?sfvrsn=db56568f_4




Mapei Krónika letöltés


További információért látogasson el a www.mapei.hu weboldalra!



További műszaki és értékesítési információért keresse Mapei partnerét vagy a Mapei szaktanácsadót!


www.mapei.hu
szaktanacs@mapei.hu


Mapei


A Mapei Kft. a világ legnagyobb építőipari ragasztóanyag gyártójának leányvállalata. A Mapei neve az egész világon egyet jelent a kiemelkedő minőséggel, amit nem csupán a forgalmazott termékekben őrzi meg, hanem szolgáltatásai színvonalában is.



2022.06.08.



Hirdetés
Mapei hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information