A Monolastic és a szakemberhiány!

Élvezzük a száguldó építőipar előnyeit. A bevételek nőnek, és a munkavállalók örömére emelkednek a bérek is. Miközben az építőipar a számunkra kedvező irányban változik, észre kell vennünk, hogy új követelményeket is állít elénk.




Hát igen, a növekedésnek nem csak előnyei vannak, hanem árnyoldalai is.
A több forgalom mellé több munka párosul, és ráadásul sajnos mindenki életét a szakember hiány keseríti meg.

Ha végig gondoljuk, akkor még a szakemberekét is, mert túlterheltség és időhiány jellemezi mindennapjaikat. Nekünk pedig segítenünk kell a partnereinket. Bár időt nem adhatunk nekik, egy-egy jó termékajánlásokkal tudjuk segíteni a hatékonyságukat, munkájukat.

Ha olyan anyagokat ajánlunk, amik egyszerűbben és gyorsabban építhetők be, ha olyan anyagokat, amikkel kevésbé lehet hibázni, akkor sok gondot veszünk le a vállukról.
A jó ajánlásokra sok lehetőségünk van, azonban ezek közül kiemelnénk a könnyen és biztonságosan kivitelezhető vízszigetelések ajánlását.



Ennek pedig prózai oka van. A rosszul elvégzett vízszigetelésekre vezethető vissza a műszaki reklamációk több mit 90%-a.
A jó kivitelezők pedig, hogy elkerüljék a reklamációkat, gyakran a magas műszaki tartalmú kétkomponensű vízszigeteléseket használják, ezzel pedig a biztonság és a minőség oltárán feláldozzák a könnyű beépíthetőség előnyeit.

Azonban tudunk nekik segíteni. A megújult Monolastic, egykomponensű termék létére megközelíti a kétkomponensű vízszigetelések műszaki paramétereit. Nem sok ilyen anyag van a piacon!




A Monolastic tapadószilárdsága, repedésáthidaló képessége és fagytűrő képessége az egykomponensű vízszigetelések táborába rendkívül magas és így nem csorbul a biztonság. Emellett a használatával az egykomponensű vízszigetelések bedolgozhatósági előnyeit is élvezhetik a beépítők.

Nem kell az A, B komponenseket méregetni, hanem gyakorlatilag úgy keverhető be mint egy csemperagasztó. Nincs maradék, annyit használ, amennyire szükség van, ráadásul a bedolgozás során gyönyörűen glettelhető, simítható. Szinte mindenhova jó ajánlás.
Beltéren megkötés nélkül javasolható minden vizes helyiségbe a vízterhelés mértékétől független.
A kültéren, ha nincsenek különleges követelmények, vagy óriási egybefüggő felületek, akkor szintén jó döntés lesz. A teraszok, erkélyek, loggiak ideális szigetelése.

Ha már vízszigetelés, akkor ne feledkezzünk meg a hajlaterősítő szalagokról sem. A szokásos Mapeband helyett javasolhatjuk a Mapeband Easy-t, mert ez vékonyabb, nem okoz szintemelkedést a rétegrendben, így egyszerűbbé teszi a burkolást. A széle perforált, ami lehetővé teszi, hogy az alsó és felső réteg egybe kössön, ezzel növelve a biztonságot. Fontos előny még, hogy a Mapeband Easy teljes felületére egy üvegfátyol van kasírozva, így ez a rákerülő kenhető vízszigetelésen keresztül a ragasztó nem csak a szélekhez tapad, hanem a szalag közepéhez is.

Ha megfelelő szaktudással és professzionális anyagok ajánlásával segítjük a partnereink életét, akkor jó esélyünk van rá, hogy a bizalmukkal együtt a hűségüket is megszerezzük!

Ha a termékeinkkel kapcsolatban kérdése van, vagy egy meglévő problémájára keresi a válaszokat, keressen minket: szaktanacs@mapei.hu




További információ:
www.mapei.hu
szaktanacs@mapei.hu


Mapei


A Mapei Kft. a világ legnagyobb építőipari ragasztóanyag gyártójának leányvállalata. A Mapei neve az egész világon egyet jelent a kiemelkedő minőséggel, amit nem csupán a forgalmazott termékekben őrzi meg, hanem szolgáltatásai színvonalában is.



2019.05.02.

Mapei HírekMapei TermékkatalógusMapei Szakmai kiadványokMapei KereskedőkeresőMapei Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Mapei hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information