Mediterrán Életre Szóló Garancia 

Védje otthonát egy életre Terrán tetőrendszerrel! 


Az innovatív gyártástechnológiánknak és a folyamatosan fejlesztett tetőrendszerelemeknek köszönhetően, életre tudtunk hívni egy olyan új és a piacon egyedülálló garanciális feltételrendszert, amely akár egy életen át biztosítja a családok védelmét otthonaikban, az időjárás viszontagságaival szemben. A cserépgyártásban szerzett közel 100 éves tapasztalatunk, mérnökeink magasszintű szakmai tudása és a legmodernebb, világszínvonalú technológiai újítások ötvözése, olyan termékek előállítását eredményezni, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy páratlan feltételekkel kínáljuk ezeket a tetőcserepek piacon. Felelős gyártóként kiemelten fontos számunkra, hogy végig kövessük termékeink útját a gyártósortól egészen a beépítésig, hiszen számunkra a sikert a vásárlók igényeinek való megfelelés jelenti. Egy magyar tulajdonban lévő brandként különösen nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos, fenntartható fejlődésre.


A Terrán életében több jelentős esemény történt az elmúlt időszakban, ezek közül kiemelkedik, mostantól meglévő 50 éves garanciánkat Életre Szóló Garanciával egészítjük ki.

Az Életre Szóló Garanciához*(minimum 50 év) azok a vásárlók juthatnak, akik a meghatározott alapvető TERRÁN rendszerelemeket megvásárolják és annak magas színvonalú kivitelezését Terrán Tetőspecialistára bízzák.

Mi a Terránnál így szeretnénk elismerni azokat az építtetőket, akik a magas minőség képviselői, áldoznak a minőségi termékekre és emellett fontosnak tartják egy tető esetében a magas színvonalú kivitelezést.

Tekintsék meg a Youtube-on elérhető aktuális kampányvideónkat is!

* Az igénybevétel pontos feltételeit és részleteit az Általános Szerződési Feltételeink tartalmazza, amely itt érhető el.



Mediterrán
További információk:

Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.
www.terranteto.hu
www.tetotepitek.hu


Terrán Cégcsoport

A közel 100 éves Terrán Cégcsoport komplett tetőfedési rendszereivel és kiváló minőségű termékeivel Európa egyik legmodernebb betoncserép gyártójává nőtte ki magát. A családi tradíciókra épülő cégnél alapvető követelmény a kutató-fejlesztő munka és a magas minőség iránti elkötelezettség. A vállalat Magyarországon kettő (Bólyon, Kunszentmiklóson), Szlovákiában és az erdélyi Aranyosgyéresen pedig egy gyárat működtet. A cégcsoport alkalmazottainak száma jelenleg 345 fő, Horvátországban, Romániában (Erdély), Szlovákiában és Szerbiában vannak leányvállalataik.
A cég számos elismerést magáénak tudhat: 2003 tavaszán Construma Nagydíjat, 2015-ben Construma Díjat nyertek, 2005-ben BNV Nagydíjat, 2010-ben Business Superbrands díjat, 2013-ban Magyar Termék Nagydíjat kaptak és immár négyszeres MagyarBrands díjasok. Ezen kívül a 2014-es évben kategóriájának legsikereseb üzleti márkája lett a vállalat, valamint elnyerte a "Best Buy Award" díjat, azaz 2017-ben a vásárlók a Terránt nevezték meg a legjobb ár-érték arányú tetőcserépmárkának Magyarországon. A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Gódi Attilát, a Terrán ügyvezetőjét választotta a 2017-es év üzletemberének

2016.04.11.

Terrán HírekTerrán cserepezőTerrán csomópontokTerrán KiadványokMárkakereskedőkTerrán Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Terrán hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information