Terrán

Energy Globe díjat nyert a Terrán GENERON napelemes tetőcserép 


Több mint 150 pályázat közül bizonyult kategóriájában legjobbnak a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. GENERON napelemes tetőcserepe.




A fenntarthatóság és az energiahatékonyság jegyében megszervezett E.ON Energy Globe eseményen 6 különböző kategóriában keresték a leginnovatívabb és legfenntarthatóbb ötleteket, melyek közül a zsűri által kiválasztott fődíjas pályázó bejuthat az energiavilág "Oscar-díjaként" emlegetett nemzetközi döntőbe is. A Terrán GENERON egy ilyen éles mezőnyben is képes volt vállalat kategóriában újabb elismerést bezsebelni.





A GENERON napelemes tetőcserép teljesen új szintekre emeli a tető és a cserép szerepét, hiszen teljes körű megoldást nyújt nemcsak tetőfedésre, de a napenergia maximális hatásfokon történő hasznosítására is. Különlegességét az adja, hogy a napcellákat olyan speciális módon integrálják az egyedi tetőcserepek felszínére, hogy azok megjelenése és felhelyezése szinte megegyezik a hagyományos tetőcserepekkel. Ez kulcs a sikerhez, valamint az olyan elismerő díjakhoz, mint az Energy Globe.

"Közel évszázados múlttal a hátunk mögött mindig képesek vagyunk megújulni és fejlődni. Kiemelten fontos számunkra a környezettudatos gondolkodás, a fenntarthatóság. Büszkék vagyunk arra, hogy mindig is élen jártunk a kutatásban és fejlesztésben, az innovációk használatában. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy idén több díjat is nyert fejlesztésünk, a Terrán GENERON, ami jól szimbolizálja gondolkodásmódunkat. Az elismerések minket igazolnak, a visszajelzéseknek köszönhetően tudjuk, hogy korszerűsítéseinkkel jó utat jelöltünk ki magunknak" - mondta Gódi Attila, ügyvezető igazgató.

A 100%-ban magyar tulajdonú cég azonban nem csak terméke fejlesztésében törekszik a jövőbemutató megoldásokra. A környezettudatos hozzáállás a gyártásban is tetten érhető, többek között a Bólyban létrehozott napelempark esetében, amelynek segítségével napenergiából biztosítják a cserépgyártó üzem teljes villamosenergia-ellátását. A megújuló energia és a környezetre gyakorolt ökológiai, továbbá esztétikai hatás évről évre egyre jobban felértékelődik, ami egyértelműen érzékelhető a fogyasztói igények alakulásán is.




A GENERON tetőcserép hűen tükrözi a cég szellemiségét, hiszen innovatív és környezettudatos is egyszerre. Esztétikus, könnyű kezelhetőségének köszönhetően pedig korszerű, emellett teljes egészében felhasználóbarát. Lépést tart a lakosság elvárásaival, valamint professzionális választ ad a 21. század technológiai kihívásaira.


Mediterrán
További információk:

Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.
www.terranteto.hu
www.terranteto.hu/akciok
www.acskereso.hu




Terrán Cégcsoport

A közel 100 éves Terrán Cégcsoport komplett tetőfedési rendszereivel és kiváló minőségű termékeivel Európa egyik legmodernebb betoncserép gyártójává nőtte ki magát. A családi tradíciókra épülő cégnél alapvető követelmény a kutató-fejlesztő munka és a magas minőség iránti elkötelezettség. A vállalat Magyarországon kettő (Bólyon, Kunszentmiklóson), Szlovákiában és az erdélyi Aranyosgyéresen pedig egy gyárat működtet. A cégcsoport alkalmazottainak száma jelenleg 345 fő, Horvátországban, Romániában (Erdély), Szlovákiában és Szerbiában vannak leányvállalataik.
A cég számos elismerést magáénak tudhat: 2003 tavaszán Construma Nagydíjat, 2015-ben Construma Díjat nyertek, 2005-ben BNV Nagydíjat, 2010-ben Business Superbrands díjat, 2013-ban Magyar Termék Nagydíjat kaptak és immár négyszeres MagyarBrands díjasok. Ezen kívül a 2014-es évben kategóriájának legsikereseb üzleti márkája lett a vállalat, valamint elnyerte a "Best Buy Award" díjat, azaz 2017-ben a vásárlók a Terránt nevezték meg a legjobb ár-érték arányú tetőcserépmárkának Magyarországon. A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Gódi Attilát, a Terrán ügyvezetőjét választotta a 2017-es év üzletemberének

2019.09.26.

Terrán HírekTerrán cserepezőTerrán csomópontokTerrán KiadványokMárkakereskedőkTerrán Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Terrán hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information