1. kép: A Hörmann 499-es kapumotívum Corten acél-, kő- vagy betonfelületű kollektív gyűjtőgarázskapukhoz kapható.

Exkluzív, új felületek Hörmann gyűjtőgarázskapukhoz

Az épület homlokzatának részeként magas építészeti követelményeket támasztanak a gyűjtőgarázskapukkal szemben. Éppen ezért született meg ez az új termékcsoport: a Hörmann 499. motívumú kollektív gyűjtőgarázskapukat kínál, amelyek a modern acélból, természetes kőből vagy betonból készült homlokzatokhoz is kiválóan illeszkednek.ria beltéri ajtókkal járul hozzá a projekthez.


A Corten acél, kő vagy beton felületek harmonikusan illeszkednek az ezekből az anyagokból készült homlokzatokba. A kapu 5,5 mm vastag ásványi alaplemeze gránit, pala, kvarc és speciális üvegszálas megerősítésekből áll. A kívánt mintát ezután felhordják és szinterelik, mint egy kerámialemezt, körülbelül 1200 fokon. Ez különösen nagy szilárdságot és nagy időjárásállóságot eredményez a felületen, valamint biztosítja a kapu gyönyörű és tartós megjelenését. A 499-es motívum a Hörmann ET 500-as billenőkapuhoz, az ST 500-as tolókapuhoz és az N 500-as billenőkapuhoz is rendelhető. Ezek az ajtótípusok különösen alkalmasak sűrűn frekventált be- és kijáratokhoz, például mélygarázsokba, mivel nagy nyitási és zárási gyakoriságra lettek tervezve, és zökkenőmentes kapufutásuk van.



2. kép: A kívánt dizájnt (a képen corten acél) egy 5,5 mm vastag, gránitból, palából, kvarcból és speciális üvegszál-erősítésekből készült ásványi alaplemezre visszük fel



Elérhetőségeink:

Hörmann Hungária
2310 Szigetszentmiklós Leshegy u. 15.
Telefon: 06-80-88-75-75
www.hormann.hu

Hörmann Hungária Kft.

Az építőipar piacán a kapuk, ajtók, tokok és meghajtások tekintetében a Hörmann név egyet jelent a minőségi termékekkel. Cégünk Európában piacvezető pozícióval büszkélkedhet.

Mindezt egy családi vállalkozás több évtizednyi folytonos növekedésével érte el, melyet az innováció, a minőség garanciája és a vásárlóközelség jellemez.

A Hörmann-csoportot ma a cégalapító August Hörmann unokáinak és dédunokáinak harmadik és negyedik generációja vezeti. A társaságot személyesen Thomas J. Hörmann, Martin J. Hörmann, valamint Christoph Hörmann irányítja.




2023.05.10.

Hörmann HírekHörmann CADHörmann csomópontokHörmann MédiaközpontHörmann ProspektusokHörmann KonfigurátorHörmann VideókHörmann Ajánlatkérés3D bemutatóteremHörmann Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Hörmann hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information