Falbevonatok a legmagasabb szintű teljesítménnyel

A Mapei Kft. bevezette a MAPECOAT ACT falbevonati termékeket, melyeket a Mapei Laboratóriumában fejlesztettek ki és a jelenlegi szabályozások szerint minősítettek. Ezek a termékek kielégítik azokat a magas szintű higiéniai és tisztíthatósági követelményeket, melyek az élelmiszerek és italok feldolgozásakor és kezelésekor használt helyiségekben szükségesek, valamint az egészségügyi létesítményekre vonatkozó követelményeket is.






Ezek a falbevonatok több mint 1000 féle színben kaphatók a Mapei MASTER COLLECTION színválasztékában és a ColorMap®Automata Színező Rendszerével állítjuk elő.

A MAPECOAT ACT 021 egy olyan festék, melyet olyan falakra és mennyezetekre fejlesztettek ki, amelyek élelmiszerekkel és italokkal kerülnek kapcsolatba és megfelel a HACCP előírásoknak, valamint az olasz UNI 11021 szabványoknak, melyek meghatározzák azokat a követelményeket és vizsgálati módszereket, amik az élelmiszerekkel és italokkal kapcsolatba kerülő helyiségekre vonatkoznak. A MAPECOAT ACT 021 különböző vizsgálatokon esett át és ezek eredményeként a termék megfelelőnek bizonyult az olyan fontos követelményekkel kapcsolatosan, melyek a koszolódásra, szagkibocsátásra, valamint további speciális tulajdonságokra vonatkoznak, mint például a tisztítási ciklusoknak való ellenállás és tisztíthatóság, penészállóság, tisztítószereknek és fertőtlenítő szereknek való ellenállás és végül a hőmérsékletváltozások.

A MAPECOAT ACT 196 az egészségügyi környezetben, iskolákban és rekreációs központokban való alkalmazásra vonatkozó javaslatunk, mely megfelel az ISO 22196 szabványnak. Különleges összetételű akrilgyanta tartalmú termék vizes diszperzióban, mely védelmet biztosít a biológiai hatások széles spektrumával szemben, megakadályozza a baktériumok felhalmozódását és elszaporodását a felületeken, beleértve azokat is, amelyeket gyakran tisztítanak és fertőtlenítenek.

Az IMSL (Industrial Microbiological Services Ltd. - Ipari Mikrobiológiai Szolgáltatások) által kiadott vizsgálati jelentés szerint, melyet az antibakteriális aktivitások meghatározására vonatkozóan végeztek el a bevonatos felületeken, a MAPECOAT ACT 196 ellenálló a legelterjedtebb baktériumokkal szemben és alkalmas kórházak, klinikák, rendelők, iskolák, gyermekgondozási helyiségek, tornatermek és öltözők falainak és mennyezeteinek védelmére és díszítésére.

A MAPECOAT ACT falfestékek ún. EPD tanúsítvánnyal (Environmental Product Declaration - Környezetvédelmi Terméknyilatkozat) rendelkeznek és megfelelnek az ISO 14025 és az EN 15804 nemzetközi szabványoknak.

Ha további információt szeretne megtudni a termékekről, kattintson a weboldalra, vagy keressen minket a weboldalon megtalálható elérhetőségek egyikén.







További információ:
www.mapei.hu


Mapei


A Mapei Kft. a világ legnagyobb építőipari ragasztóanyag gyártójának leányvállalata. A Mapei neve az egész világon egyet jelent a kiemelkedő minőséggel, amit nem csupán a forgalmazott termékekben őrzi meg, hanem szolgáltatásai színvonalában is.



2018.12.05.

Mapei HírekMapei TermékkatalógusMapei Szakmai kiadványokMapei KereskedőkeresőMapei Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Mapei hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information