Knauf Insulation Kft.
Fire-teK® Duct Protect rendszer
Természetes tűzvédelem az Ön biztonságáért




Kedves Olvasó!

Ebben az évben most először nyílt lehetőségünk arra, hogy kifejezetten gépészeti felhasználásra szánt egyik újdonságunkat megismertethessük Önökkel. A Fire-teK® Duct Protect 30-120°C elnevezésű rendszerünket, amelyet a legfejlettebb gyártástechnológiával rendelkező horvátországi gyárunkban Ecose® kötőanyaggal állítunk elő, kör keresztmetszetű szellőzőcsatornákhoz ajánljuk.


Fire-teK® Duct Protect 30-120°C elnevezésű rendszerünk kör keresztmetszetű csatornákhoz

A Knauf Insulation Fire-teK® rendszer megelőző tűzvédelmet biztosít a szellőzőcsatornák számára. Ásványgyapot termék, az egyik oldalán üvegszállal megerősített, szakadásálló alufólia szövet található. Azon túlmenően, hogy védelmet nyújt tűz esetén, a Knauf Insulation Fire-teK® rendszere jó hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal is rendelkezik.
Knauf Insulation Fire-teK® DuctProtect rendszerünket, a Fire-teK® WM 908 GGB és 910 GGB elnevezésű drótfonatos paplanunkkal, függőleges és vízszintes irányban beépített szellőzőcsatornákhoz fejlesztettük ki. Szintén a kínálatunkba tartozó, Fire-teK® FM 908 ALB és a Fire-teK® FM 910 ALB elnevezésű, tűzött paplanjainkkal szigetelt kör keresztmetszetű csatornák is tűzbiztosak lehetnek, az EN 1366-1 szabvány alapján.
A rendszer 40, 60, 80 vagy 100 mm vastagságú szigetelőanyagokat tartalmaz. Az alkalmazott szigetelés vastagságától függően akár 120 perces tűzállóság is garantálható. A szellőzőcsatorna maximális átmérője nem haladhatja meg az 1000 mm-t.






Tűzállósági besorolás: az EN 13501-1 szabvány szerint
CE: MW-EN 14303-T5-WS1-MV1-CL10



A TELEPÍTÉS LÉPÉSEI



MEGJEGYZÉS

A vízszintes szellőzőcsatornák 9 N/mm2 maximális szakítószilárdságú menetes rudakkal vannak felfüggesztve. A felfüggesztést kell szigetelni, a menetes rudakat nem. A szellőzőcsatorna megépítésénél az EN 12237-es követelmény szerint járjon el.

Megköszönve megtisztelő figyelmüket,

Tisztelettel:

A Knauf Insulation csapata


Knauf Insulation Kft.

További részletek és termékinformációk:
Honlap: www.supafil.hu
Email: info.hu@knaufinsulation.com
www.knaufinsulation.hu


Knauf Insulation Kft.

Jövőképünk túlmutat az energiahatékonyságon

Küldetésünknek tartjuk, hogy szembenézzünk a hagyományos gondolkodás kihívásaival és olyan innovatív szigetelési megoldásokat hozzunk létre, amelyek átalakítják jövőbeli életünket és építkezési módszereinket, miközben vigyázunk a készítésben és használatban részvevő emberekre, valamint a világra, amelyben élünk.

Jövőképünkben felvázoljuk, hogy mit várunk el magunktól. Célunk az, hogy a világ legmegbízhatóbb szigetelő partnere legyünk azzal, hogy kiváló teljesítményű és intelligens szigetelési megoldásokat és szolgáltatásokat nyújtsunk.


2022.07.19.

Knauf HírekKnauf KiadványokKnauf Műszaki adatlapokTeljesítmény nyilatkozatokKnauf Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Knauf hírek:


2022.04.29.
Knauf - SUPAFIL
SUPAFIL


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information