Hosszabbítsa meg a vízszigetelés szezonját a hidegebb hónapokra

A MAPEI, a vízszigetelési rendszerek vezető gyártója, örömmel jelenti be POLYGLASS modifikált-bitumenes lemezes termékkínálatának bővítését. A hidegebb körülmények közötti teljesítményre optimalizálva ezek a rugalmas lemezek megtakarítják a munkaidőt, és lehetőséget biztosítanak a vállalkozóknak a tetőszigetelési szezon meghosszabbítására.
Lángolvasztással beépíthető bitumenes lemezek a tökéletes vízszigetelés eléréséhez

Az ELASTOBOND S6 ULTRA P 4mm FF (alsó réteg) és az ELASTOBOND S6 ULTRA P 5kg GF (felső réteg) lehetővé teszi a kétrétegű tetőszigetelési rendszerek kivitelezését akár -20 °C-os hőmérsékleten. Összetételükből adódóan egyedi tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek javítják a hatékonyságot, és hosszú távú teljesítményre vannak tervezve. Az ELASTOBOND S6 ULTRA P 4mm és az ELASTOBOND S6 ULTRA P 5kg GF kimagaslóan nagy teljesítményű elasztomer vízszigetelő lemez, amely a legújabb generációs desztillált bitumen bázisú összetevőből és termoplasztikus elasztomer gyantából (SBS) készül megnövelt rugalmasságú, magas minőségű, hosszirányú üvegszállal megerősített poliészter hordozóval. Az alkalmazott hordozóbetét a lemeznek kiváló mechanikai tulajdonságokat kölcsönöz (szakadónyúlás és szakítószilárdság, átszúródással szembeni ellenállás és méretstabilitás). A különleges elasztomer összetevő kitűnő hajlíthatóságot biztosít a lemezeknek estrém alacsony hőmérsékleten is.


Gyors vízszigetelés öntapadó bitumenes lemezekkel

Alkalmazzon ADESO öntapadólemezes technológiát akár 0 °C-ig, hogy még gyorsabbá és egyszerűbbé tegye az épület vízszigetelését, most már a hidegebb hónapokban is. Az öntapadó lemezes technológiával átlagosan 3-szor gyorsabban készül a vízszigetelési munka a hagyományos lángolvasztáshoz képest.

Az ELASTOFLEX SA PREMIUM P 2mm FR (alsó réteg) és az ELASTOFLEX SA PREMIUM P 3.5kg GR (felső réteg) kiváló minőségű, SBS-modifikált bitumenes lemezek, melyek a MAPEI-Polyglass által kifejlesztett ADESO® keverék rétegzési technológiával készülnek.Az alsó réteg felső oldalát polietilén fólia védi, míg a felső réteg a felső oldalon ásványi palaőrleménnyel készül, mely lehet természetes vagy színezett. A lemezek innovatív, szabadalmaztatott oldalsó átlapoló és végtoldó sávval (FASTLap®) vannak ellátva, valamint az átlapoló sávok az azonnali, vízhatlan tapadást segítő ragasztós kialakítással (SEALLap®) készülnek. Ezek az innovatív megoldások biztosítják a lemezek kiváló tapadását, még a legnehezebb helyzetekben is. Az ELASTOFLEX SA PREMIUM P 2mm FR és az ELASTOFLEX SA PREMIUM P 3.5kg GR alsó oldala öntapadó, melyet a felhelyezésnél eltávolítandó monoszilikon bevonatú fólia véd. Az ADESO öntapadó lemezek különösen alkalmasak hőérzékeny hőszigeteléseken való felhasználásra (ahol a hagyományos lángolvasztásos technológia nem alkalmazható), mint PIR, expandált (EPS) és extrudált (XPS) polisztirol és bármely más olyan esetben, ahol nem használható láng a vízszigetelő lemez beépítésére.

"Ezek a tökéletes termékek, hogy több hónappal meghosszabbítsa a tetőszigetelési szezont, és továbbra is bevételt termeljen" - mondja Carlo Luisi, a Polyglass értékesítési vezetője. A Polyglass modifikált bitumenes lemezek egy szabadalmaztatott, NAT (No Aging Technology) technológiával készülnek, mely biztosítja a szigetelőlemezek garantáltan hosszú élettartamát (akár 30-40 év).

További információkért látogasson el weboldalunkra, ahol megismerkedhet a lapostetők vízszigeteléséhez szükséges termékek széles választékával!

Ha bármilyen kérdés merülne fel a cikkben leírt anyagokkal vagy módszerekkel kapcsolatban, keresse bizalommal szaktanácsadóinkat, vagy valamelyik Mapei szakkereskedést.

Ha szakemberként, tervezőként elvárás, hogy frissen tartsa a tudását, hogy mindig a legjobbat nyújtsa a megrendelőnek vagy ismerni szeretné az újdonságokat, szakmai tanácsokat, akkor iratkozzon fel a Mapei heti hírlevelére, hogy rendszeresen információkkal, újdonságokkal, tanácsokkal gazdagodjon!További műszaki és értékesítési információért keresse Mapei partnerét vagy a Mapei szaktanácsadót!


www.mapei.hu
szaktanacs@mapei.hu


Mapei


A Mapei Kft. a világ legnagyobb építőipari ragasztóanyag gyártójának leányvállalata. A Mapei neve az egész világon egyet jelent a kiemelkedő minőséggel, amit nem csupán a forgalmazott termékekben őrzi meg, hanem szolgáltatásai színvonalában is.2021.11.15.
Mapei HírekMapei TermékkatalógusMapei Szakmai kiadványokMapei KereskedőkeresőMapei Termékek


AQUAFLEX SYSTEM

AQUAFLEX SYSTEM

Rugalmas vízszigetelő és törésgátló folyékony fólia. Az ...

EPORIP TURBO..

EPORIP TURBO..

Nagyon gyorsan kikeményedő kétkomponensű poliésztergyanta. ...

ADESILEX LC/R-P

ADESILEX LC/R-P

Alacsony víztartalmú diszperziós ragasztó faanyagú padlóburkolatok ...

MAPEPRIM SP - Oldószermentes ...

MAPEPRIM SP - Oldószermentes ...

Oldószermentes kétkomponensű alapozó. Alkalmazási terület: ...

ADESILEX P10

ADESILEX P10

Fokozott terhelhetőségű, lecsúszásmentes, nyújtott nyitott idejű, ...

KERAPOXY

KERAPOXY

Kétkomponensű saválló epoxi ragasztó. Fugázóanyagként is ...

Hirdetés
Mapei hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information