Megjelent a 67. Mapei Krónika

Ön is szeretné a legjobbat kihozni építőipari feladataiból?
Ha igen, akkor Önnek szól a Mapei Krónika legújabb, szeptemberi száma


Újra egy Mapei Krónika megjelenést ajánlunk minden építőipari szakembernek. Egy magazint, amiben lehet, hogy éppen Ön fogja megtalálni élete építési megoldását.




Nem egy olyan visszajelzést kaptunk már Olvasóinktól, hogy a magazint olvasgatva talált rá egy később nagy sikerrel alkalmazott termékre. Itt az alkalom most is, hogy az őszi megjelenést böngészve felfedezzük, melyek azok a legkorszerűbb technológiák, technikák, amelyeket ismernünk kell, ha szeretnénk lépést tartani a fejlődő építőiparral.

Kedves Olvasónk, Ön, mint tervező vagy kivitelező naponta találkozhat megoldásra váró problémákkal például a vízszigetelések területén. Ha Ön érintett az alépítmények szigetelésében vagy előfordul, hogy olyan feladatba ütközik, amikor utólagosan szükséges kijavítani egy vízszigetelési megoldást, és a munkájához tartozik a föld alatti felületek biztonságos és hatékony védelme, akkor ez a mostani számunk Önnek is szól! Modern és átütő megoldásokat ismerhet meg a szeptemberi Mapei Krónika első oldalain. Ön szereti, ha az izgalmas és kihívásokat rejtő szakmai kérdések megvitatásában társakra talál? Ha szereti azokat a programokat, amelyek egyszerre szórakoztatják és ahol ismereteit is bővítheti, akkor ismerje meg a Mapei Krónika első oldalán a vízszigetelésekről szóló őszi rendezvényünket. A Mapei Krónikában minden szükséges információt megtalál a regisztrációhoz és a jelentkezéshez.


Amiről még olvashat a Mapei Krónika további oldalain

Építési szakipari tervezők, szakemberek, figyelem! Ön homlokzati kivitelező? Ipari vagy dekor padlók képzésében szolgáltat? Érdeklik a különleges és magas színvonalú, kreatív építési megoldások? Akármelyik szakipari területen is dolgozik, sok érdekességet olvashat őszi számunk további oldalain. Megismerheti milyen megoldásokkal, és hogyan dolgoznak mások a piacon, s láthatja az elismerést érdemlő eredményeket. Pontos rétegrendekkel, részletesen leírt termékhasználattal mutatjuk be az elmúlt időszak néhány legsikeresebb projektjét.

Van egy építési anyag, ami tervezőből, kivitelezőből, laikusból is gyakori csodálatot vált ki. Tudja-e Ön, hogy melyik anyagra gondolunk? Annyit elárulhatunk, hogy a víz után a második leggyakrabban használt anyag a Földön. Ha szeretné jobban megismerni azokat a működéseket, amivel az egyik legcsodálatosabb anyaggal csodák hozhatók létre, akkor nincs más dolga, mint online vagy papíralapon elolvasni a Mapei Krónika utolsó szakmai cikkét, és meglátni, milyen csodákra képes az építő ember, Ön is!

S mi van még? Van valami, ami mindenkinek szól, könnyen és egyszerűen elérhető, és ami minden alkalommal gazdagabbá teszi Önt. A legfrissebb Mapei Krónika bemutatja a Mapei képzéseket és a Mapei TV-t is. Az oktatás és a műsorok mélyreható ismertetését a műszaki tartalom bemutatásán keresztül írják le cikkeink. Tehát Ön egyszerre kap képet a Mapei kommunikációs szolgáltatásairól, s egyúttal szinte mindent megtud a legújabb bel- és kültéri festékek műszaki hátteréről, valamint a hidegburkolattal ellátott hőszigetelt homlokzati felületekről.

A Mapei Krónika 67. megjelenését ajánljuk mindenkinek, akinek fontos, hogy naprakész legyen a rohamosan fejlődő építési megoldásokban, s szeretne a legmagasabb minőségben szakmai munkát végezni!


További információért látogasson el a www.mapei.hu weboldalra.



További műszaki és értékesítési információért keresse Mapei partnerét vagy a Mapei szaktanácsadót!


www.mapei.hu
szaktanacs@mapei.hu


Mapei


A Mapei Kft. a világ legnagyobb építőipari ragasztóanyag gyártójának leányvállalata. A Mapei neve az egész világon egyet jelent a kiemelkedő minőséggel, amit nem csupán a forgalmazott termékekben őrzi meg, hanem szolgáltatásai színvonalában is.



2020.09.08.

Mapei HírekMapei TermékkatalógusMapei Szakmai kiadványokMapei KereskedőkeresőMapei Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Mapei hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information