Megújulás és megvalósuló álmok

Vajon a Mapei Krónika 73. száma olyan szakmai lap, amire az építési piac szereplői valóban támaszkodhatnak az információk és az inspirációk terén?
Szerintünk igen. Ön a saját válaszát csak akkor találja meg, ha akár online, akár papírformában elolvassa legújabb, tavasz számunkat.

Az ember járhat úgy, hogy igyekszik a legjobbat adni, és csak idővel jön rá, hogy lehetne még jobbat, még jobban. Teszi a dolgát a meggyőződése és a megszokása szerint, s nem is veszi észre, hogy eljárt mindezek felett az idő. Hogy valami nem stimmel.

Ilyenkor a legjobb megmozdulni, kilépni a megszokottból, új embereket, helyzeteket megismerni, elolvasni egy újságot, elmenni egy oktatásra, egy rendezvényre, megnézni, milyen újdonságok vannak a saját szakterületünkön, megismerni néhány lelkesítő eredményt, történetet. Az építés számos területére nézve mindezt nyújtja a Mapei Krónika tavaszi száma.

Szakmai oktatást keres? Ismerje meg, mit kínál a Mapei Akadémia.

Szakmai rendezvényre vágyik? Olvassa el rendezvényszervezőnk meghívását.

Új megoldások érdeklik? Legyen szó hidegburkolásról, lemezes vízszigetelésről vagy hőszigetelésről, megtalálja a lapban a legújabbakat.

Keres valamit, ami újra felvillanyozná és szárnyakat adna hétköznapjainak? Olvasson a legnagyobb célokról, álmokról, sikerekről a Mapei Krónikában, ahogy arról is, hogyan lehet mindezeket megvalósítani.

Ambíciózus vállalkozók, kereskedők, kíváncsi gyerekek, tervezők, építésvezetők, mesterek és a Mapei legkiválóbb munkatársai szólalnak meg a lapunkban, s villantanak fel egy képet az építésről a maguk oldaláról.

Jó olvasást, eredményes munkát kívánunk mindenkinek!

https://cdnmedia.mapei.com/docs/librariesprovider20/realta-mapei-magazine/73-mapei-kronika-web.pdf?Status=Master&sfvrsn=37af4b8d_8
További információért látogasson el a www.mapei.hu weboldalra!További műszaki és értékesítési információért keresse Mapei partnerét vagy a Mapei szaktanácsadót!


www.mapei.hu
szaktanacs@mapei.hu


Mapei


A Mapei Kft. a világ legnagyobb építőipari ragasztóanyag gyártójának leányvállalata. A Mapei neve az egész világon egyet jelent a kiemelkedő minőséggel, amit nem csupán a forgalmazott termékekben őrzi meg, hanem szolgáltatásai színvonalában is.2022.02.25.
MAPEFLOOR DECOR 700

MAPEFLOOR DECOR 700

Mapefloor Decor 700 kétkomponensű oldószermentes vizes diszperziós epoxi ...

NIVOPLAN

NIVOPLAN

Kiegyenlítőhabarcs bel- és kültéri falakra, mennyezetekre. Bel- és ...

MAPECOLOR PASTE...

MAPECOLOR PASTE...

Színezőrendszer a Mapefloor termékekhez. A Mapefloor Paste készre ...

ULTRABOND ECO P909 2K

ULTRABOND ECO P909 2K

Víz- és oldószermentes kétkomponensű nagyon alacsony illékony ...

PIANODUR R

PIANODUR R

Ultra-gyors (12-24 óra) finomszemcséjű önterülő aljzatkiegyenlítő ...

DRAIN FRONT

DRAIN FRONT

TPE anyagú szögletes vízelvezető teraszokhoz és erkélyekhez. ...

Hirdetés
Mapei hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information