Mitől is új a "régi" jól bevált Keraflex Extra S1?

Pavelka Orsolya, hidegburkolati termékfelelős írása

Ha visszaemlékezek arra, mikor a Mapei-nél az első napomat töltöttem, eszembe jut mennyi új anyaggal találkoztam. Elismeréssel töltött el a Mapei folyamatos fejlesztése, új anyagok, receptúrák kidolgozása. Mikor mélyebben beleástam magam a Mapei termékeibe a hatalmas ragasztóanyag választék közt szinte elvesztem. El se tudom képzelni milyen lehet most kivitelezőként nem eltévedni a sok gyártó cég kínálata között. Szerencsére a Mapei-nek erre is van megoldása, egy olyan "puska" ami a legnépszerűbb anyagainkat tartalmazza, tulajdonképpen egy termékválasztó segédlet, ami internetről letölthető, a szerencsésebbeknek nyomtatott formában is már megvan.


Ebben a kiadványba szerepel a méltán híres KERAFLEX EXTRA S1, C2TE S1 kategóriás ragasztó és a KERAFLEX EASY S1 (C2E S1) félfolyékony ágyas ragasztó, a padló burkolások koronázatlan királya. Ki ne szeretné ezt a két csúcs ragasztót!

Mit gondolnátok arról, ha most ez a két termék egy zsákból lenne elérhető?

Tudom-tudom összekeveredne a két anyag

De a viccet félretéve, a Mapei fejlesztői kidolgoztak egy új KERAFLEX EXTRA S1 ragasztót, ami ha szeretnéd félfolyékonyágyas, így tökéletes a padlóra, ha szeretnéd állékony és teheted a falra.

Hogyan kell ezt a gyakorlatban elképzelni?



Többé nem lesznek összekeverve és véletlenül rossz helyre beépítve a ragasztóanyagok, ha az új KERAFLEX EXTRA S1-et választod, mert egy zsákban megkapod a falra és a padlóra is tökéletes anyagot.

Az új KERAFLEX EXTRA S1 már elérhető a Mapei szerződött építőanyag kereskedéseiben!

Ha kipróbáltad küldj nekünk egy fotót vagy rövid leírást a facebookon, instán, tik-tokon vagy emailben a mapei@mapei.hu -ra, mert a visszajelzésed fontos számunkra!






További műszaki és értékesítési információért keresse Mapei partnerét vagy a Mapei szaktanácsadót!


www.mapei.hu
szaktanacs@mapei.hu


Mapei


A Mapei Kft. a világ legnagyobb építőipari ragasztóanyag gyártójának leányvállalata. A Mapei neve az egész világon egyet jelent a kiemelkedő minőséggel, amit nem csupán a forgalmazott termékekben őrzi meg, hanem szolgáltatásai színvonalában is.



2022.12.01.

Mapei HírekMapei TermékkatalógusMapei Szakmai kiadványokMapei KereskedőkeresőMapei Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Mapei hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information