Mediterrán Tetőcserepet keres? Most könnyű a választás 


Tavasz akciónk során a mai technológiai tudás legmagasabb szintjét képviselő Resistor felületkezelési eljárással készült Rundo (Korall, Merlot, Mocca vagy Carbon) és Danubia (Korall, Merlot, Mocca vagy Carbon) termékeinket kínáljuk megdöbbentően alacsony áron. Válassza idén tavasszal a Rundo és Danubia termékeinket prémium felületkezeléssel!

Cégünk a magas minőség és az igényes tetőhéjazatok elkötelezett támogatója, ezért a magyarországi lakásállomány tetőinek korszerűsítése kiemelt fontosságú számunkra. Felületkezeléseinkről itt tudhat meg többet!


A részletekért kattintson a képre és nézze meg akciós kiadványunkat!



Hasznos tippek Önnek!

1. Küldje el tervrajzát és mérnök kollégáink ingyenesen kiszámolják miből mennyire lenne szüksége! kiszamoljuk@terranteto.hu
2. Keresse területi képviselőinket, akik készséggel állnak rendelkezésére bármilyen szaktanáccsal. Elérhetőségeiket itt találja!
3. Az Önhöz közeli Márkakereskedőink listáját itt találja, csak írja be a lakóhelyét!
4. Tudta, hogy a magyarországi betoncserép gyártók közül egyedülálló módon minden betontermékünket akár ÉLETRE SZÓLÓ GARANCIÁVAL is megvásárolhatja.

Mediterrán
További információk:

Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.
www.terranteto.hu
www.tetotepitek.hu


Terrán Cégcsoport

A közel 100 éves Terrán Cégcsoport komplett tetőfedési rendszereivel és kiváló minőségű termékeivel Európa egyik legmodernebb betoncserép gyártójává nőtte ki magát. A családi tradíciókra épülő cégnél alapvető követelmény a kutató-fejlesztő munka és a magas minőség iránti elkötelezettség. A vállalat Magyarországon kettő (Bólyon, Kunszentmiklóson), Szlovákiában és az erdélyi Aranyosgyéresen pedig egy gyárat működtet. A cégcsoport alkalmazottainak száma jelenleg 345 fő, Horvátországban, Romániában (Erdély), Szlovákiában és Szerbiában vannak leányvállalataik.
A cég számos elismerést magáénak tudhat: 2003 tavaszán Construma Nagydíjat, 2015-ben Construma Díjat nyertek, 2005-ben BNV Nagydíjat, 2010-ben Business Superbrands díjat, 2013-ban Magyar Termék Nagydíjat kaptak és immár négyszeres MagyarBrands díjasok. Ezen kívül a 2014-es évben kategóriájának legsikereseb üzleti márkája lett a vállalat, valamint elnyerte a "Best Buy Award" díjat, azaz 2017-ben a vásárlók a Terránt nevezték meg a legjobb ár-érték arányú tetőcserépmárkának Magyarországon. A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Gódi Attilát, a Terrán ügyvezetőjét választotta a 2017-es év üzletemberének

2016.04.11.

Terrán HírekTerrán cserepezőTerrán csomópontokTerrán KiadványokMárkakereskedőkTerrán Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Terrán hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information