Terrán



Tetőcseréppel és -fóliával támogatja a Terrán a helyreállítást a jégverés után 

Sellyei és kadarkúti károsultaknak segített a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. A vállalat 18 millió forint piaci értékű adománnyal járult hozzá több érintett család otthonának helyreállításához.




Az egyre gyakoribb és erőteljesebb viharok által okozott tetőkárok szakszerű és minőségi helyreállítása nemcsak a lakhatás, hanem a családok biztonságos életterének megőrzése, védelme miatt is elengedhetetlen. A 100%-ban magyar gyártó mindig nagy hangsúlyt fektetett a társadalmi felelősségvállalásra, az emberközpontúságra, ezért ajánlotta fel segítségét a jégeső károsultjai számára.

"A tetőépítés és -felújítás volumentől függetlenül jelentős anyagi terhet ró a családokra, ráadásul nem mindenki rendelkezik biztosítással, illetve aki igen, ott a biztosítóknak való kitettség nehezíti meg a folyamatokat. Nem beszélve arról, hogy a váratlanul bekövetkező események traumát is jelentenek. A Terrán felajánlása által nemcsak nehéz helyzetben lévőkön segítünk, hanem lelkileg is adhatunk némi támogatást" - mondja Nagy Attila, Sellye polgármestere.

Kadarkúton is még javában zajlanak a helyreállítási munkálatok, a polgármester, Karsai József szerint egy ilyen szintű hozzájárulás nagymértékben megkönnyíti az érintettek és a település számára az újrakezdést.

"Több mint 100 éves családi vállalkozásként az otthont, az összetartozást, az összetartást és természetesen a társadalmi szerepvállalást a legfőbb értékek közé soroljuk. Nem is kérdés, hogy ahol kell és lehetőség van rá, ott segítünk" - tette hozzá Tóth Szabolcs, a Terrán regionális marketing igazgatója.





Mediterrán
További információk:

Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.
www.terranteto.hu
terran-generon.hu
www.terranteto.hu/akciok
www.acskereso.hu


Terrán Cégcsoport

A közel 100 éves Terrán Cégcsoport komplett tetőfedési rendszereivel és kiváló minőségű termékeivel Európa egyik legmodernebb betoncserép gyártójává nőtte ki magát. A családi tradíciókra épülő cégnél alapvető követelmény a kutató-fejlesztő munka és a magas minőség iránti elkötelezettség. A vállalat Magyarországon kettő (Bólyon, Kunszentmiklóson), Szlovákiában és az erdélyi Aranyosgyéresen pedig egy gyárat működtet. A cégcsoport alkalmazottainak száma jelenleg 345 fő, Horvátországban, Romániában (Erdély), Szlovákiában és Szerbiában vannak leányvállalataik.
A cég számos elismerést magáénak tudhat: 2003 tavaszán Construma Nagydíjat, 2015-ben Construma Díjat nyertek, 2005-ben BNV Nagydíjat, 2010-ben Business Superbrands díjat, 2013-ban Magyar Termék Nagydíjat kaptak és immár négyszeres MagyarBrands díjasok. Ezen kívül a 2014-es évben kategóriájának legsikereseb üzleti márkája lett a vállalat, valamint elnyerte a "Best Buy Award" díjat, azaz 2017-ben a vásárlók a Terránt nevezték meg a legjobb ár-érték arányú tetőcserépmárkának Magyarországon. A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Gódi Attilát, a Terrán ügyvezetőjét választotta a 2017-es év üzletemberének

2021.09.02.

Terrán HírekTerrán cserepezőTerrán csomópontokTerrán KiadványokMárkakereskedőkTerrán Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Terrán hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information