Új Hörmann Reverse tokba nyíló faajtó
Elegáns, minimalista, láthatatlan
2024.02.13.

A tokba nyíló ajtók esetében az ajtólap és a tok — a folyosó felőli oldalon — egy síkot alkot, ugyanakkor az ajtó nem a folyosóra, hanem befelé, a szobába nyílik. Ennek köszönhetően az előszobában sem kell lemondani az elegáns megjelenésről úgy, mint a normál, falcolatlan ajtók esetében.



Nyitott ajtó


Zárt ajtó


Az ajtó a tokon át a szomszédos helyiségbe nyílik



Ha fontos, hogy az ajtó befelé nyíljon — és ne a folyosóra, mint általában — valamint a folyosó felőli oldalon az ajtó egységes megjelenésű és a fal síkjához illeszkedő legyen, akkor a tokba nyíló kivitelben készült ajtók alkalmazása ajánlott.



A fordított nyitású ajtó (DIN balos) a szobába nyílik, a normálisan nyíló falcolatlan ajtó (DIN jobbos) pedig a folyosóra

Elegáns megjelenés



A rejtett pántok hangsúlyozzák a minimalista, modern ajtó megjelenést.

Jól kombinálható



A fordított nyitású ajtók — az ajtólap és a tok egységes, síkot alkotó megjelenésének köszönhetően — nagyon jól kombinálhatók az ugyanabban a helyiségben, vagy a folyosón beépített falcolatlan ajtókkal, így végeredményként egy harmonikus és otthonos összképet kapunk.




A Reverse tokba nyíló faajtó főbb jellemzői







1. Névleges méret, 2. Falnyílás, 3. Ajtólap külső mérete, 4. Ajtótok horony mérete, 5. Ajtótok névleges mérete, 6. Szabad átjáró mérete, 7. Borítás külső mérete látványoldalon, 8. Borítás külső mérete nyitási oldalon



1. Névleges méret, 2. Falnyílás, 3. Ajtólap külső mérete, 4. Ajtótok horony mérete, 5. Ajtótok névleges mérete, 6. Szabad átjáró mérete, 7. Borítás külső mérete látványoldalon, 8. Borítás külső mérete nyitási oldalon



Elérhetőségeink:

Hörmann Hungária
2310 Szigetszentmiklós Leshegy u. 15.
Telefon: 06-80-88-75-75
www.hormann.hu

Hörmann Hungária Kft.

Az építőipar piacán a kapuk, ajtók, tokok és meghajtások tekintetében a Hörmann név egyet jelent a minőségi termékekkel. Cégünk Európában piacvezető pozícióval büszkélkedhet.

Mindezt egy családi vállalkozás több évtizednyi folytonos növekedésével érte el, melyet az innováció, a minőség garanciája és a vásárlóközelség jellemez.

A Hörmann-csoportot ma a cégalapító August Hörmann unokáinak és dédunokáinak harmadik és negyedik generációja vezeti. A társaságot személyesen Thomas J. Hörmann, Martin J. Hörmann, valamint Christoph Hörmann irányítja.




2024.02.13.

Hörmann HírekHörmann CADHörmann csomópontokHörmann MédiaközpontHörmann ProspektusokHörmann KonfigurátorHörmann VideókHörmann Ajánlatkérés3D bemutatóteremHörmann Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Hörmann hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information