Új színek a Mapei kínálatában!

Az elmúlt években egyre nagyobb hangsúlyt kap az év színe, melyet a Pantone választ, és ami hatással van a lakberendezésre, a divatvilágra, és néha az építőiparra is. Azért néha, mert a 2022-es év színe a Very Peri-t, ami egy igazán dinamikus szín, ibolya, vörös árnyalattal keresztezve. Ez az összeállítás nem gyakori homlokzaton.


2021-ben például a semleges szürke, 2020-ban kék, 2019-ben korall voltak az év színei. Ha nem is konkrétan az égszínkék, de a kékes árnyalatok 2020-ban jellemzőbbek voltak, mint előtte és utána. A szürke hatása is érezhető volt. Antracit-fehér gombinációkban terveztek homlokzatokat, a tervezők bátrabban nyúlnak a kontrasztokhoz. A trendeket, hatásokat az építőipari gyártók is figyelik, hisz senki sem szeretne lemaradni. A cserép, nyílászáró, vagy ereszgyártó cégek új árnyalatokkal jelentkeznek a piacon, követik az aktuális trendeket. A homlokzati színek esetében sincs ez másképp: új színkártyák, színvilágok, fantázianevek jelennek meg a gyártóknál. A színkártyák megújulási periódusa nem gyakori, a bennük lévő színmennyiségek miatt.




A Mapei 2023-ban teljesen megújítja színeit, és új színkártyákat vezet be a piacra, melyek a következőek:

Extra Colour - 315 vadonatúj kültéri homlokzati vakolat szín, egyedi színkártya kialakítással, amely lehetővé teszi az áranyalatok pontos, gyors és könnyű kiválasztását.

INspire Selection - 96 beltéri festék szín.

Texture - struktúrák kiválasztásában segítő specifikus kártya.


A megújult színeket tartalmazó színkártyák 2023 első negyedévében érkeznek partnereinkhez.

A már sokak által ismert Master Collection színkártya továbbra is forgalomban marad - mintegy alap színvilágaként a Mapei-nek -, az új színkártyák a könnyebb választást segítik partnereinknek a jövőben.

Büszkén mondhatjuk, hogy az új színkártyák bevezetése után 1317 homlokzati színből választhatnak partereink, amellyel Magyarország legnagyobb színválasztékával rendelkező gyártócéggé lép elő a Mapei Kft.!



További műszaki és értékesítési információért keresse Mapei partnerét vagy a Mapei szaktanácsadót!


www.mapei.hu
szaktanacs@mapei.hu


Mapei


A Mapei Kft. a világ legnagyobb építőipari ragasztóanyag gyártójának leányvállalata. A Mapei neve az egész világon egyet jelent a kiemelkedő minőséggel, amit nem csupán a forgalmazott termékekben őrzi meg, hanem szolgáltatásai színvonalában is.



2023.01.17.

Mapei HírekMapei TermékkatalógusMapei Szakmai kiadványokMapei KereskedőkeresőMapei Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Mapei hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information