Bramac

BMI Clima Roof csomagokkal az energiahatékony tetőért

Tetőfelújításkor és új ház építésekor nem csak az esztétikai szempontokat szükséges figyelembe venni, hanem a tető funkcionalitására - hosszan tartó védelmére - is törekedni kell. A szigorodó hőtechnikai előírások megkövetelik a tető korszerűsítését, és a fentarthatóbb megoldások választását, amivel csökkenthetők kiadásaink költségei, a nyári hűtéstől kezdve a téli fűtésszámlákig. Olvasson tovább és megtudhatja, hogyan valósítható meg hosszútávon a tető tartós, és költséghatékony verziója a BMI Clima Roof csomagjaival.





MIT ÉRTÜNK ENERGIAHATÉKONY TETŐ ALATT?

Az elszabaduló energiaárak és a klímaváltozás hatására az épületek energetikai korszerűsítése létfontosságúvá vált. Nem beszélve arról, hogy hamarosan követelménynek számít az új épületek "közel nulla" energiaigényű építése a maximális energiafogyasztás csökkentésére. Az energiahatékony tetőmegoldások költséghatékonysági és fenntarthatósági szempontból is megkönnyítik a lakástulajdonosok életét, a megfelelő rendszerelemek felhasználásával.

Az energiahatékonyságot elsősorban szarufa feletti hőszigeteléssel, hőreflektív alátéthéjazattal, megfelelő átszellőzéssel és reflektív tetőcserepekkel maximalizálhatja. A szakszerűen kialakított légréteg hő elvonására képes, ami kedvezően hat nyáron a felforrósodott tetőcserepekre. Ezzel kevesebb energiát igényel a ház hőmérsékletének optimalizálása, sőt a klímaberendezéseket sem kell gyakran használnia.

A sötét színű tetőcserepek választása sem jelent akadályt, amennyiben hőreflektív verzió mellett döntünk. A BMI Bramac hővisszaverő technológiával készült tetőcserepeinek felületképzése olyan pigmentanyagot tartalmaz, amely rontja a termék abszorpciós képességét, ezáltal kevésbé nyeli el a Napból érkező infravörös sugarakat, és nyáron akár 5-10 fokkal is csökkenti a hőmérsékletet a tetőtérben. Megfelelő átszellőzéssel kiegészítve kisebb hőmérséklet különbség alakul ki a hőszigetelés külső és belső oldalán, ezzel csökken a belső terek hőmérséklete, és az épület energiafogyasztása is jelentősen alacsonyabb.

Az energiahatékony tető előnyei:

KOMPLETT MEGOLDÁS BMI BRAMAC RENDSZERGARANCIÁVAL

Hogyan érhető el az energiahatékonyság hosszútávon? A BMI Bramac Rendszercsomagokkal akár 15 év rendszergarancia érhető el a teljes tetőre. A ClimaRoof csomagok egyikével kiegészítve pedig maximalizálhatja az ingatlan energiahatékonyságát. Bramac tetőrendszerrel teljeskörű védelmet élvezhet otthona, az Ön igényeinek megfelelően kiválasztott rendszerelemekkel és tetőtartozékokkal. A megfelelő hőszigetelésnek köszönhetően pedig egy fenntarthatóbb és költséghatékonyabb otthont teremthet egész családjának.

A BMI Bramac 30 év új-érték garanciát biztosít a tetőcserepekre, továbbá a kiválasztott rendszercsomagajánlattól függően 5, 10 vagy akár 15 év rendszergarancia párosul a teljes tetőre.

A Clima Roof csomagok 4 változatban érhetőek el, hogy a legtökéletesebb megoldást választhassák az építkezők és felújítók otthonuk energiahatékonyságának növeléséhez: Clima Star, Clima Star Pro Clima Energy, és Clima Energy Pro. Ha szeretne több információt kapni a csomagokról, tájékozódjon itt!

Miért éri meg rendszergaranciában gondolkodni? A BMI Bramac rendszercsomagok teljes tetőfedő megoldást kínálnak, azaz a teljes tetőre érvényesek, vagyis garancia érvényesítése esetén az adott termék cseréjét és a kapcsolódó munkadíjat is biztosítják.

Részletesebb információért keresse fel a BMI Bramac tanácsadóinak egyikét.


További információk:

BMI Magyarország Kft.
villas.hu
www.bramac.hu


2023.04.13.

Bramac HírekBramac TetőtervezőBramac csomópontokBramac KiadványokBramac Alkalmazástechnika ÚtmutatókBramac Építész kiadványTanácsadói HálózatBramac Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Bramac hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information