Bramac

Lapostetős kiegészítő termékek a Villas Pontokon

Már az ország 19 pontján megtalálhatók azok a Kereskedő Partnerek, ahol a BMI Magyarország lapostetős kiegészítő termékei széles választékban elérhetőek.

A kijelölt kereskedésekben a termékek akár készletről elvihetőek!


A BMI Villas kínálatában a vízszigetelés rendszerként történő kialakításához szükséges összes segédanyag megtalálható (Siplast, Icopal, Teroson kellősítők, hézagkitöltő, spatulyázó, ragasztó- és tömítő anyagok).




KELLŐSÍTŐK, BEVONATOK ÉS KENHETŐ SZIGETELÉSEK

Az SBS modifikált bitumenes kellősítőkkel, bevonatokkal és kenhető szigetelésekkel garantáltan hosszabbá válik a tetőfedés és a különböző szigetelések élettartama, ezzel együtt a vízszigetelési képességük tovább javul.

Sokoldalúságukat jellemzi, hogy többféle felületen és tetőtípuson is alkalmazhatók, akár télen is. Alkalmazásuk nem igényli különleges technológiák és speciális eszközök alkalmazását.

A bitumenes lemezszigetelések szakszerű kialakításához szükséges kellősítő anyagokon kívül több olyan kiegészítő termék alkalmazása is szükséges lehet, amelyek speciális körülményekhez igazodnak:



A kiegészítő termékeket sorra vevő, informatív kiadvány minden szakember számára hasznos olvasmány, hiszen a minőségi munkához a szakértelem mellett a jól kiválasztott, professzionális alapanyagok használata is alapvető feltétel. Ebben pedig a BMI Villasnál nehéz jobb partnert találni.

A termékekkel kapcsolatos további információért keresse fel a www.villas.hu-t vagy a BMI Szaktanácsadók egyikét, ha pedig naprakész szeretne lenni a márka híreivel, újdonságaival kapcsolatban, kövesse figyelemmel a híreket a BMI Magyarország Facebook-oldalán.


További információk:

BMI Magyarország Kft.
villas.hu
www.bramac.hu


2023.07.03.

Bramac HírekBramac TetőtervezőBramac csomópontokBramac KiadványokBramac Alkalmazástechnika ÚtmutatókBramac Építész kiadványTanácsadói HálózatBramac Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Bramac hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information