Bramac

Kedvezményekkel kedvez az építkezőknek és felújítóknak a BMI Bramac

A BMI Bramac széles portfóliójával minden felmerülő igényre megoldást kínál, legyen szó akár egy vidéki nyaraló ízléses padlójának burkolásáról vagy magastetőnk rendszerben történő kialakításáról. A padlólapok a BMI Bramac kínálatában most akciós áron elérhetőek, az utóbbinál pedig játékos formában kínálnak különböző ajándékokat oldalukon.


BIZTONSÁG ÉS ESZTÉTIKA: BMI BRAMAC PADLÓLAPOK

Megbízható és hangulatos fedőelemei lehetnek minden borospincének vagy épp egy családi ház udvarának, teraszának a BMI Bramac kínálatában elérhető padlóburkoló lapok. A téglavörös, antik és szürke színben elérhető termékek rusztikus felületüknek és a lekerekített éleknek köszönhetően esztétikus megjelenést biztosítanak minden otthonnak, nyaralónak. A BMI Bramac több évtizede bizonyít a piacon beton termékeivel, és ezek alól az anyagukban színezett padlóburkolók sem jelentenek kivételt: nagy szilárdságuknak köszönhetően nemcsak tetszetős, de tartós járófelület kialakítását teszik lehetővé.

Az elsősorban kültéri felhasználásra szánt lapok fagy- és kopásállók, így - természetesen a jeges felületek miatti kellő óvatosság mellett - a téli időszakban is tökéletes csúszásmentes járófelületet biztosítanak, akár teraszon, járdán, vagy lépcsőburkolataként használjuk fel őket, de akár egy szőlész-borászt is megihlethetnek az öreg fahordók tárolóhelyeként, vagy vendégtérként is használt pincék falához is. Stílusunknak megfelelően többféle lerakási minta közül is választhatunk, így a padlólappal fedett felület semmiképpen nem lesz egyhangú.

MIÉRT VÁLASSZUNK BMI BRAMAC PADLÓLAPOT?

  • Szép és tartós felületek alakíthatóak ki a segítségükkel
  • A lapok fagy- és kopásállóak
  • Külső és belső térben egyaránt alkalmazhatóak
  • Legalább 20 négyzetméter vásárlása esetén a készlet erejéig kedvezményes áron, bruttó 6499 Ft/m2 áron kaphatóak!


További információkért keresse fel az Önhöz legközelebbi kereskedőpartnerüket, vagy látogassa meg a bramac.hu/termekek/padloburkolo-lap/ oldalt.

ÚJ TETŐ, MOST AKÁR JOKERREL!

Az akciós megoldások most egészen a padlótól a tetőig érnek a BMI Bramacnál, hiszen nyár közepe óta tartó játékukban bárki nyerhet, aki mellé a szerencse odaszegődik: a bramac.hu oldalon barangolók számára felugró Szerencsekereküket egy email-cím megadásával bárki megpörhetheti.

A nyeremények között ajándék tetőfólia, ajándék padlólap, ereszcsatorna kedvezmény, és egy, akár bruttó 90 000 forint értékű ajándék viharbiztonsági csomag is megtalálható, de az igazán szerencsések a "Joker" felirat kipörgetése után kedvükre választhatnak a lehetséges opciók közül.



A további részletekért keresse fel a https://bramac.hu/kerek/ oldalt, pörgesse meg a BMI Bramac Szerencsekerekét, majd kérjen ajánlatot, hogy a BMI Bramac Tanácsadó kollégái segíthessenek a kedvezmény beváltásában.


További információk:

BMI Magyarország Kft.
villas.hu
www.bramac.hu


2023.08.14.

Bramac HírekBramac TetőtervezőBramac csomópontokBramac KiadványokBramac Alkalmazástechnika ÚtmutatókBramac Építész kiadványTanácsadói HálózatBramac Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Bramac hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information