Bramac

Díjeső a BMI Magyarországnál: ÉMSZ Nívódíj és Superbrands

A BMI Magyarország két igen nagy elismerést kapott az év első felében.

A BMI Bramac ismét elnyerte a Superbrands díjat 2023-ban. Az ÉMSZ minőségi szakmunkának járó Nívódíj elismeréseit pedig a BMI Bramac tetőfedő szakemberei vihették haza.





A Superbrands program már több évtizede kutatja azokat a márkákat, amelyek egyszerre képviselik a kiválóságot és a megbízhatóságot. Az elnyert Superbrands díj remek eszköze a bizalom- és márkaépítésnek, de az elismerés rendszeres felülvizsgálatra kerül, és évente újra ki kell érdemelni.

Idén 500 márka szerepelt abban a kategóriában, amiben a BMI Bramac is kitüntetést kapott, elnyerve a Superbrands címet.

A kitüntetések hátterében online kutatások, márkakutatás, reputációmérés áll. A negyvenfős zsűri független szakértőkből, üzletemberekből, oktatókból áll, a végső döntést szavazatok alapján hozzák meg.

Az ÉMSZ Nívódíján elsöprő Bramac sikert ünnepelhetett a BMI Magyarország, hiszen a pályázat során Kövecses Tamás BMI Bramac Rendszermester negyedszer hozta el a kategória díjat, valamint egy elismerő oklevelet, Baricza Krisztián, Király Imre és Király Máté, Kovács Sándor és Paprika Zsolt pedig különdíjat vehettek át. A nívódíjat Tóth Árpád kapta, pala fedésű épületére.

Az ÉMSZ Nívódíj pályázat célja az építészeti (funkcionális és esztétikai), mű¬szaki és technológiai, valamint gazdaságossági szempontok összehangolásával tervezett és igényesen kivitelezett tetők nép¬szerűsítése, a minőségi szakmunka széles körben való terjesztése. A pályázaton díjat nyerni egyet jelent a szakértelem, a minőségi munkavégzés elismerésével.

Ha naprakész szeretne lenni a márka híreivel, újdonságaival kapcsolatban, kövesse figyelemmel a híreket a
BMI Magyarország Facebook-oldalán.



További információk:

BMI Magyarország Kft.
villas.hu
www.bramac.hu


2023.06.08.

Bramac HírekBramac TetőtervezőBramac csomópontokBramac KiadványokBramac Alkalmazástechnika ÚtmutatókBramac Építész kiadványTanácsadói HálózatBramac Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Bramac hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information