Bramac

Ismerjük meg a BMI Bramac Rendszermestereit

Sokan támaszkodnak a szakemberekre egy tetőépítési- vagy felújítási folyamatban, de ritkán adódik alkalom arra, hogy már a tervezési fázis legelején megismerhessük őket és tapasztalataikat. A BMI Bramac olyan sorozatot indított blogoldalán, ahol minden tartalomban egy-egy szakképzett Rendszermestert mutat be, akik azt is elárulják, mi a jó tető titka, milyen készségekkel kell rendelkeznie egy szakembernek és hogyan lehet gördülékeny a kommunikáció az építtetővel.




Mindig az olcsó a drága

A sorozat legelső részében Kövecses Tamást ismerhettük meg, aki édesapja nyomdokaiba lépve vált tetőfedővé, 2003 óta van önálló vállalkozása és 2010 óta tagja a BMI Rendszermester-hálózatnak. A blogbejegyzésből megtudjuk, miért vált a Rendszermester-hálózat tagjává, hogyan képzi magát a mindennapokban, és mely pontokon lát a kivitelező szakmában hibákat.

"Sajnos gyakran látni, hogy a tetők nincsenek jól elkészítve átszellőzés és hófogás szempontjából: sok tetőn látni, hogy nincs elég szellőzőcserép, vagy épp nincs a szakmai előírásnak megfelelő mennyiségű hófogó."

A teljes blogbejegyzés itt érhető el: https://joteto.blog.hu/2022/04/25/mindig_az_olcso_a_draga




Csináld jól, vagy sehogy!

A második részben Kotrics Gábor mutatkozott be, aki már 2004 óta foglalkozik tetőépítéssel és tetőszerkezetekkel, azóta is folyamatosan képezi magát és igyekszik lépést tartani a frissülő trendekkel. Arra a kérdésre, hogy milyen készségekkel kell rendelkeznie egy tetőfedőnek, a kézügyességet emelte ki, illetve hangsúlyozta, hogy kitartónak, szívósnak és "legyen nyitott az új dolgok befogadására, mert akkor nagyon sokat lehet tanulni!"

Megosztotta azt is, meddig terjed szerinte a tető felelőssége, hogy a végeredmény egy hosszú távon is tartós és szép munka legyen.

A teljes blogbejegyzés itt érhető el: https://joteto.blog.hu/2022/09/01/csinald-jol-vagy-sehogy




Törekedjünk a szépre!

Hersics Balázs 14 éve Rendszermester, aki megosztotta életútját és szakmai pályafutásának főbb állomásait és mérföldköveit, de azt is elárulta, szerinte mi tesz valakit top tetőfedővé.

"Nagyon sok tetőkiegészítő-elemet kihagynak, talán a "költségcsökkentés" címén. Ami szintén sokszor szemet szúr, hogy mintha a tetőfedők nem egyeztetnének a bádogossal, pedig a bádogos és a tetőfedő együttműködése szükséges a jó eredményhez."

A teljes blogbejegyzés itt érhető el: https://joteto.blog.hu/2022/09/21/torekedjunk-a-szepre




Ha meg tudod álmodni, meg tudod valósítani!

A sorozat eddigi legfrissebb részében Becséri Jánosé volt a főszerep, aki 1997 óta BMI Bramac Rendszermester és mind a mai napig őrzi az akkor kapott oklevelet. De vajon miért döntött a Rendszermesterség mellett és mi motiválja a fejlődésben mind a mai napig?

A tetőfelújításba kezdőkkel vagy építkezőkkel való kommunikációval kapcsolatban a következőt tudtuk meg Jánostól:

"Mindig átbeszélem a megrendelővel a tető megvalósítása kapcsán felmerülő kérdéseket; meghallgatom, milyen kéréseik, igényeik vannak, én felsorolom az egyes előnyöket és hátrányokat, de a konkrét kivitelezésbe nem igazán engedhetek beleszólást, hiszen engem azért hívtak, hogy az álmukat, egy remek háztetőt megvalósítsunk, mert a tető a házon a korona!"

A teljes blogbejegyzés itt érhető el: https://joteto.blog.hu/2022/11/04/ha-meg-tudod-almodni-meg-tudod-valositani

Kik is a Rendszermesterek?

A Rendszermesterek olyan saját vállalkozással rendelkező tetőfedő-és kivitelező-szakemberek, akik a BMI Bramac rendszerelemeinek ismeretéből elméleti és gyakorlati vizsgát tettek, valamint kiválóan ismerik a BMI Bramac Tervezési- és alkalmazástechnikai útmutatóját. Szakmai tudásukat és termékismeretüket a BMI Group know-how-ján alapuló, nemzetközi hátterű képzéseken folyamatosan fejlesztik.

A BMI Bramac országos lefedettségű Rendszermester-hálózatában mindenki megtalálja a számára megfelelő tetőfedő-szakembert. A BMI Bramac kapcsolat oldalán, a térképes kereső segítségével bárki megkeresheti a lakhelyéhez legközelebb tevékenykedő Rendszermestert, a rendelkezésre álló elérhetőségei segítségével pedig könnyedén kapcsolatba léphet vele.

A sorozat folytatódik a következő hónapokban is, a további blogbejegyzésekért érdemes figyelemmel követni a Jótető blog oldalt.


További információk:

BMI Magyarország Kft.
www.bramac.hu


2022.11.09.

Bramac HírekBramac TetőtervezőBramac csomópontokBramac KiadványokBramac Alkalmazástechnika ÚtmutatókBramac Építész kiadványTanácsadói HálózatBramac Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Bramac hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information