Wienerberger

A Porotherm téglákkal most csak jól járhat!

Válassza most a Porotherm N+F, Klíma vagy Profi tégláinkat 30, 38, 44 méretben és vásárlása után akár 100.000 ezer forint visszatérítést is kaphat.




Az akció február 8. és március 31. között él.

Részletekért látogasson el www.wienerbergerakcio.hu oldalra. Töltse fel a vásárláskor kapott számlát és szállítólevelet.

A játékban való részvétel feltételei:



A promócióban résztvevő termékek:



A pénzvisszatérítés mértéke: akár 100 000 Ft visszatérítés is lehetséges, ha a feltételeknek megfelelt.

A tájékoztatás nem teljeskörű, a részletekért látogasson el a www.wienerbergerakcio.hu oldalra.



Wienerberger

További részletek és termékinformációk:
www.wienerberger.hu


Wienerberger-ről

A Wienerberger Magyarország a nemzetközi Wienerberger csoport tagja. Az anyavállalatot Bécsben alapították 1819-ben, mely mára a világ egyik legnagyobb téglagyártójává nőtte ki magát, első helyen áll a homlokzatburkoló téglák gyártásában, és vezető pozíciót foglal el a kerámia tetőcserép gyártása terén Európában. Összesen 28 főként európai országban, valamint a Indiában, az USA-ban, Kanadában van jelen a társaság. A cégcsoport világszerte 19 000 alkalmazottat foglalkoztat és 216 gyártóhellyel rendelkezik. A Wienerberger magyarországi leányvállalatát 1990-ben azzal a szándékkal alapította, hogy technológiai rendszereit és termékeit egész Kelet-Közép-Európában helyi gyártás révén honosítsa meg. Mára a társaság a magyar építőanyag-piac kiemelkedő szereplőjévé vált. A magyarországi csoport termelése jelenleg nyolc helyszínen zajlik, a hazai foglalkoztatottak száma pedig már megközelíti az ezer főt.


2021.02.11.

Wienerberger HírekWienerberger csomópontokWienerberger KiadványokWienerberger Műszaki szaktanácsadásWienerberger PartnerkeresőWienerberger Termékek


Kapcsolodó termékek:
 
Hirdetés
Wienerberger hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information