A tetőcserepek új csillagai a BMI Bramacnál
2020.04.15.

Bemutatkoznak Európa legnagyobb tetőrendszereket gyártó vállalatcsoportjának csúcskategóriás tetőcserepei. A BMI Bramac megalkotta azt a technológiát, mellyel a különös odaadással megtervezett tetők hosszú évek elteltével is éppen olyan szépek és csillogóak maradnak majd, mint az átadás napján. Az építészeknek és tulajdonosoknak többé nem kell választanunk a finom megmunkálású felület és a betoncserepek jól ismert ellenállósága között: a szendvicstechnológiának köszönhetően az új BMI Bramac Star tetőcserepekkel is elérhető a sokak által kedvelt, fényes hatás.


A szépség kulcsa az egyedülálló technológiában rejlik. A három, egymást követő réteg egyre finomabb szemcseszerkezettel készül: az erős, beton cseréptestre finom szemcseszerkezetű cementpép-réteg kerül, amit a különlegesen sima, fényes bevonat fed. A Star technológia nemcsak egyedi megjelenést kölcsönöz a tetőcserépnek, de a különleges felületkezelés hosszú távon is ellenállóvá teszi a szennyeződésekkel és a szélsőséges időjárási körülményekkel szemben. A Tegalit Star tetőcserepek az esztétikai szempontból kritikus orr-részen is megkapják a speciális külső réteget.

A Star tetőcserepek széles választékban, 3 formában és 8 színben érhetők el, így minden típusú és stílusú házhoz található olyan modell, amivel tökéletesen harmonikus tetőt alkothatunk. A Római Star rubinvörös, téglavörös, antracit és sötétbarna, a Tegalit Star platina, ébenfekete és ezüst metál, a Platinum Star ezüst metál és barna metál színekben kapható. A sötét színű cserepeknél alkalmazott Thermo Protector technológiával az infravörös sugárzás egy része visszaverhető, csökkentve ezzel a tetőtér felmelegedését, ezért a tervezők és tulajdonosok bátran választhatnak kompromisszumok nélkül a divatos, sötét színű árnyalatok közül. A BMI Bramac hisz termékei kiemelkedő minőségében, ezért a márka többi tetőcserepéhez hasonlóan a Star modellekre is 30 év új-érték garanciát biztosít.

További részletekért látogasson el a tobbmintcserep.hu weboldalra vagy keresse a BMI Bramac Tanácsadóit!





További információk:

BMI Magyarország Kft. www.bramac.hu


2020.04.15.
Bramac Szuper Abszorber ...

Bramac Szuper Abszorber ...

Innovatív szegtömítő, mely a flíz anyagnak köszönhetően rendkívül ...

Bramac Standard univerzális ...

Bramac Standard univerzális ...

Műszaki adatok ...

Bramac Standard Szellőzőszalag

Bramac Standard Szellőzőszalag

Az eresznél az alátéthéjazat alatti és feletti légréseket védi a ...

Bramac Padlóburkoló lap

Bramac Padlóburkoló lap

Rusztikus, fagy- és kopásálló A Fagyálló beton padlóburkolólapok ...

Bramac Félnyeregtető cserép

Bramac Félnyeregtető cserép

A cserép rögzítése csavarozással történik. ...

Bramac Durovent ...

Bramac Durovent ...

Alkalmazásával az ablakkal nem rendelkező helyiségek kiszellőzése is ...

Hirdetés
Bramac hírek:


    Like all websites, eptar.hu uses cookies for better and safer operation.       More information